El que necessites saber sobre: problemes de visió

En aquesta pàgina trobaràs informació sobre els problemes de visió en l’esclerosi múltiple i consells per prevenir-los, gestionar-los i adaptar-se als canvis.

PDF: Guia sobre els símptomes de l’esclerosi múltiple

En aquesta guia repassem els símptomes de la malaltia diferents persones amb esclerosi múltiple relaten com va començar la seva EM.

Article: La neuritis òptica en l’esclerosi múltiple

La neuritis òptica és una inflamació del nervi òptic. Es tracta d’una manifestació freqüent en l’esclerosi múltiple, que pot aparèixer en qualsevol etapa de la malaltia.

Article: Com afecta la neuritis òptica a la vista

La neuritis òptica és un símptoma comú en l’esclerosi múltiple, però normalment no causa danys a llarg termini en la visió i millora sense tractament específic.

Article: 7 maneres de protegir la vista si tens esclerosi múltiple

L’esclerosi múltiple pot afectar la vista i, per això, és important protegir-la. En aquesta infografia t’oferim set consells per tenir cura de la teva visió.

Article: Com afecta l’esclerosi múltiple als sentits

Com afecta l’esclerosi múltiple als sentits? Tot i que els problemes de mobilitat són un dels símptomes més rellevants i predominants, l’afectació d’altres nivells com els òrgans sensorials ha estat generalment infraestimada.

Article: Problemes de visió en l’EM: com adaptar la llar

Els problemes de visió son un dels símptomes que pot generar l’esclerosi múltiple. En aquesta infografia trobaràs diverses tècniques útils i fàcils de posar en pràctica per millorar la il·luminació de la llar.

Article: Prevenir caigudes, talls i cremades per problemes de visió amb esclerosi múltiple

La pèrdua de visió és una de les possibles lesions que pot patir una persona amb esclerosi múltiple després d’un brot o d’un empitjorament dels símptomes. Adaptar-se a aquest canvi no és fàcil, i més si s’ha produït de forma sobtada.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!