Atenció al recent diagnòstic

Atenció psicosocial per a persones amb EM

T’acaben de diagnosticar esclerosi múltiple? T’ajudem!

T’han diagnosticar esclerosi múltiple, sents una certa desorientació i no tens prou informació? No passa res. És habitual sentir-se així després d’un diagnòstic com el de l’esclerosi múltiple. Truca’ns, des del servei d’atenció al recent diagnòstic concertarem una cita gratuïta amb tu i un equip de professionals  t’informarà de la malaltia i dels serveis que hi ha disponibles.

Des del servei d’atenció al recent diagnòstic estarem amb tu i amb la teva família perquè et podem ajudar!

La Fundació Esclerosi Múltiple ofereix també:

  • Curs online per a persones amb esclerosi múltiple FEMLEARNING
"El diagnòstic actua com un bloqueig i un potenciador d'emocions negatives com la ràbia, la tristesa i l'angoixa, des de la Fundació ajudem a la persona a ubicar-se."
Sara Navarro
Psicòloga

T’acaben de diagnosticar
esclerosi múltiple?

Envia'ns la teva consulta

Nom(Obligatori)
GDPR(Obligatori)
FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat. He llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades per a gestionar la meva consulta o petició. Per informació sobre el tractament i drets d'accés consulti: https://www.fem.es/rgpd
[sinergia-diagnostic-recent]

Com et podem ajudar si tens esclerosi múltiple?