T’acaben de diagnosticar EM?

Si t’acaben de diagnosticar esclerosi múltiple el primer que has de saber és que hi ha tractament i que és molt possible que puguis continuar fent la teva vida només introduint petits canvis.

Si t’acaben de diagnosticar EM també has de saber que no estàs sol. Hi ha 9.000 persones amb esclerosi múltiple a Catalunya. La majoria de les persones diagnosticades d’EM tenen entre 20 i 40 anys i dos de cada tres són dones. 

Des de la Fundació posem a la teva disposició tota classe de recursos per fer front a aquesta etapa d’incertesa amb informació, servei d’atenció al recent diagnòstic, neurorehabilitació si et cal, així com un servei de formació i d’intermediació laboral, en cas que vulguis o necessitis reorientar la teva vida professional.

Si t’acaben de diagnosticar esclerosi múltiple contacta amb nosaltres, seurem amb tu i t’informarem sobre la malaltia, t’orientarem sobre les necessitats que puguis tenir i, sobretot, t’escoltarem i veurem com et podem ajudar.

T'acaben de diagnosticar EM? Et podem ajudar

Envia'ns la teva consulta

(*) Camps obligatoris

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd

He llegit i Accepto l'avís legal i política de privacitat d'aquest web *

Com et podem ajudar si tens esclerosi múltiple?