T’acaben de diagnosticar EM?

Si t’acaben de diagnosticar esclerosi múltiple el primer que has de saber és que hi ha tractament i que és molt possible que puguis continuar fent la teva vida només introduint petits canvis.

També has de saber que no estàs sol. Hi ha 9.000 persones amb esclerosi múltiple a Catalunya. La majoria de les persones diagnosticades d’EM tenen entre 20 i 40 anys i dos de cada tres són dones. 

Des de la Fundació posem a la teva disposició tota classe de recursos per fer front a aquesta etapa d’incertesa amb informació, servei d’atenció al recent diagnòstic, neurorehabilitació si et cal, així com un servei de formació i d’intermediació laboral, en cas que vulguis o necessitis reorientar la teva vida professional.

Si t’acaben de diagnosticar esclerosi múltiple contacta amb nosaltres, seurem amb tu i t’informarem sobre la malaltia, t’orientarem sobre les necessitats que puguis tenir i, sobretot, t’escoltarem i veurem com et podem ajudar.

T'acaben de diagnosticar EM? Et podem ajudar

Envia'ns la teva consulta

(*) Camps obligatoris

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd

He llegit i Accepto l'avís legal i política de privacitat d'aquest web *