Atenció a les famílies de persones amb esclerosi múltiple

Al costat de les persones amb esclerosi múltiple i les seves famílies

A la Fundació Esclerosi Múltiple tenim programes d’atenció a les famílies de persones amb esclerosi múltiple, ja que sabem que la malaltia no només té un impacte sobre la persona, sinó que també afecta a tot el seu entorn. Acostar-li informació i consells a familiars i amistats de persones amb esclerosi múltiple afavorirà la cura d’aquestes, i aportarà calma i fortalesa al context de qui té EM.

La finalitat del servei d’atenció a les famílies s’orienta a prevenir la claudicació del cuidador i oferir-li eines per millorar la seva qualitat de vida i la de la persona de qui té cura. Una de les eines que oferim és el curs gratuït ‘Som Cuidadors’. Aquest curs té l’objectiu d’ajudar les persones que cuiden, amb informació i consells que busquen respondre el gran dubte de com cuidar una persona amb esclerosi múltiple.

Des de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) organitzem diferents activitats de suport i formació sobre les cures per a l’esclerosi múltiple. Entre ells es troben:

  • Grups de suport emocional i social
  • Activitats per a la millora i el manteniment de la salut física
  • Orientació sanitària
  • Formació, informació i assessorament sobre la simptomatologia de l’esclerosi múltiple.,

Atenció a les famílies

Envia'ns la teva consulta

Nom(Required)
GDPR(Required)
FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd

Com et podem ajudar si tens esclerosi múltiple?

Si tens esclerosi múltiple (EM), o un familiar o amistat teva té aquesta malaltia, la FEM t’ofereix diferents serveis i informació útil i actualitzada sobre els diferents aspectes d’aquesta malaltia crònica.

Des dels tractaments i les seves novetats, testimonis de persones amb EM, els Serveis que la Fundació ofereix i els seus familiars, fins a les notícies sobre com el Coronavirus pot afectar les persones amb esclerosi múltiple.

Cistella
  • No hi ha productes a la cistella.