Suport emocional en temps de coronavirus

Si sents angoixa o et costa gestionar les emocions contacta amb nosaltres

suport emocional

En aquests moments de confinament ens hem de quedar a casa però ara més que mai és important gestionar bé les emocions.

Els i les professionals de la Fundació seguim estant a la teva disposició i ja hem començat a donar atenció per canals alternatius. Si aquests dies de confinament sents solitud o angoixa, no dubtis a contactar amb nosaltres. Pots omplir el formulari i explicar-nos què et passa o, si ho prefereixes, pots trucar-nos al 93 228 96 99 -de 9 a 15 hores- o enviar-nos un correu a info@fem.es Estem al teu costat!

Com establir una rutina?

La terapeuta ocupacional Mónica Gotsens t’explica com establir una rutina sobre: els àpats i la seva preparació, la compra, la roba, el contacte social. ¡Segueix els seus consells!

Com superar l'angoixa?

La psicòloga Sara Navarro t’explica què fer i, sobretot, què no fer si tens angoixa ara que ja portem més d’una setmana de confinament. Recomana no sobreinformar-se i mantenir-se actiu fent exercicisi i interactuant amb l’entorn, amics i família.

Sara Navarro fa unes primeres recomanacions psicològiques d’urgència pels primers dies de confinament amb l’objectiu de gestionar l’angoixa. Si t’interessa, hi aprofundeix més en el primer vídeo.

Informacions que et poden interessar

Trobada virtual de persones amb EM

Trobada virtual de persones amb EM

Si vols conèixer persones amb EM per compartir inquietuds i dubtes obrim un nou grup virtual. 

Consells per sobreviure aquests dies

Aquests dies són difícils perquè ens obliguen a estar tancats moltes hores i ens trenquen les rutines d’exercici físic. Et donem uns consells per facilitar la difícil convivència entre l’esclerosi múltiple i el confinament pel coronavirus

I no t'ho perdis

Com et podem ajudar si tens esclerosi múltiple?