Grups de suport per a familiars: Esclerosi múltiple

Per a familiars de persones amb esclerosi múltiple

Des de la Fundació Esclerosi Múltiple, organitzem grups de suport per a familiars de persones amb esclerosi múltiple. Es tracta d’un recurs que permet compartir experiències i estratègies per afrontar la situació, atès que l’esclerosi múltiple (EM) és una malaltia crònica i el seu impacte se sent també en l’entorn de la persona amb EM.

A més de l’atenció multidisciplinària, que és recomanable i que les persones amb EM necessiten per tenir una bona qualitat de vida, a la FEM assessorem i acompanyem als familiars. Els grups de suport per a familiars tenen una importància substancial, que ajudaran tant a la família com a la persona amb EM.

Trobar-se amb persones que estan en la mateixa situació, travessant experiències similars, ajuda a obtenir noves eines per lluitar amb aquesta malaltia, especialment a l’exercir el rol de cura de la persona. Un altre benefici dels grups de suport és de tenir un espai on parlar dels diferents problemes que enfronten aquestes famílies, on permeten una elaboració i un acompanyament que ajuda molt a la convivència i a generar un ambient positiu.

En els centres neurorrehabilitadors de la Fundació, tenim una àmplia experiència en programes de suport als familiars.

Si creus que un grup de suport et pot ajudar, no ho dubtis i contacta amb nosaltres! Respondrem totes les teves consultes.

Com et podem ajudar si tens esclerosi múltiple?

Si tens EM, o un familiar o amistat teva té aquesta malaltia, la FEM t’ofereix diferents serveis i informació útil i actualitzada sobre els diferents aspectes d’aquesta malaltia crònica.

Des dels objectius de la FEM, els Serveis que la Fundació ofereix als que pateixen la malaltia i els seus familiars, els tractaments i les seves novetats, fins a testimonis de persones amb EM: