Col·labora amb la Fundació Esclerosi Múltiple

Formes de col·laborar

Hi ha moltes formes de col·laborar amb la Fundació Esclerosi Múltiple. Com ho hem explicat en la presentació de la Fundació, som una entitat privada, sense ànim de lucre, que busca, amb transparència econòmica, lluitar contra la malaltia Esclerosi Múltiple. Per a això, la FEM necessita del suport econòmic de la societat i de les empreses. T’expliquem les diferents formes de col·laborar i donar a la Fundació.

Donatius

Una de les formes més comunes de col·laborar amb una fundació és mitjançant els donatius. Pots fer un donatiu deduïble a la FEM de diferents maneres:

  • Donatius per SMS.
  • Transferència bancària.

Crear noves iniciatives

A la FEM, estem orgullosos de les iniciatives solidàries que diferents persones emprenen per aconseguir ajuts econòmics per a la lluita contra l’esclerosi múltiple. Es tracta d’iniciatives creatives per part de persones amb EM, familiars o amics, que generen les seves pròpies campanyes de recaptació de fons.

Associarte a la FEM

Una altra forma de col·laborar per aturar l’impacte de la malaltia, és fer-te soci o sòcia.

Pots triar diferents opcions a l’hora de fer-te soci i diverses maneres d’abonar.

Voluntariat

Fer treballs de voluntariat és una gran manera de donar suport a una fundació. Si vols ser voluntari/a, a la FEM t’oferim diferents oportunitats per ajudar-nos a aturar l’impacte de l’esclerosi múltiple, una gran forma de donar.

Campanyes de sensibilització

Per difondre i sensibilitzar la població sobre l’Esclerosi Múltiple, vam realitzar diferents Campanyes de Sensibilització. Aquestes campanyes tenen l’objectiu de que cada vegada més persones coneguin la malaltia, coneguin la manera de diagnosticar-la i també generar més donatius, socis i col·laboracions.

Llegat testamentari

Una altra forma de col·laborar econòmicament és mitjançant el llegat testamentari. És una forma més d’ajudar a la lluita contra l’Esclerosi Múltiple.

Et podria interessar...

Informació sobre la vacuna de la covid-19 i EM