Col·labora amb la Fundació Esclerosi Múltiple

Formes de col·laborar

Hi ha moltes formes de col·laborar amb la Fundació Esclerosi Múltiple. La  Fundació Esclerosi Múltiple és una entitat privada, sense ànim de lucre, que busca, amb transparència econòmica, aturar l’impacte de l’Esclerosi Múltiple. Per a això, la FEM necessita el suport econòmic de la societat i de les empreses. T’expliquem les diferents formes de col·laborar i fer donatius a la Fundació.

Donatius

Una de les formes més habituals de col·laborar amb una fundació és mitjançant els donatius. Pots fer un donatiu deduïble a la FEM de diferents maneres:

  • Donatius per SMS.
  • Transferència bancària.

Crear noves iniciatives

A la FEM, estem orgullosos i orgulloses de les iniciatives solidàries que diferents persones emprenen per aconseguir ajuts econòmics per aturar l’impacte de l’esclerosi múltiple. Es tracta d’iniciatives creatives per part de persones amb EM, familiars o amics, que generen les seves pròpies campanyes de captació de fons.

Associar-te a la FEM

Una altra forma de col·laborar per aturar l’impacte de la malaltia, és fer-te soci o sòcia.

Pots triar diferents opcions a l’hora de fer-te soci/a.

Voluntariat

Fer treballs de voluntariat és una gran manera de donar suport a una fundació. Si vols ser voluntari/a, a la FEM t’oferim diferents oportunitats per ajudar-nos a aturar l’impacte de l’esclerosi múltiple, una gran forma de donar.

Campanyes de sensibilització

Per sensibilitzar la població sobre l’Esclerosi Múltiple, fem diferents campanyes de sensibilització. Aquestes campanyes tenen l’objectiu de donar a conèixer la malaltia i, al mateix temps, la captació de fons, que ens permet finançar una part dels nostres serveis.

Llegat testamentari

Una altra forma de col·laborar econòmicament és mitjançant el llegat testamentari. És una forma més d’ajudar a aturar l’impacte de l’esclerosi múltiple.