L' equip

El Patronat de la Fundació Esclerosi Múltiple és el seu òrgan rector i està format per un conjunt de persones compromeses amb la lluita contra l’esclerosi múltiple. El Patronat impulsa i promou la Fundació per ajudar a les persones amb esclerosi múltiple.

Patronat

Presidenta: Sra. Maria José Abella

Doctora en Dret per la Universitat de Barcelona, professora titular de Dret del Treball i de la Seguretat Social a la UB, dirigeix el despatx professional Bufet Abella.

Dr. Xavier Montalban
Vicepresident

Doctor en Medicina i Cirurgia, és especialista en neurologia i neuroimmunologia. Cap del Servei de Neurologia-Neuroimmunologia de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, és director del Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya (Cemcat) i de la divisió de Neurologia de la Universitat de Toronto a l’Hospital St. Michael’s.

Sr. Josep Maria Perelló
Administrador

Llicenciat en Ciències Empresarials per ESADE és fundador de la gestoria Perelló i Asssociats. Al llarg dels anys ha col·laborat en diferents institucions de caràcter cultural i cívic. Col·labora amb la Fundació des dels seus inicis.

Sr. Agustí Bou
Secretari

Llicenciat en Dret per la UB i màster en Ciències dels Negocis. Soci del despatx d’advocats Fielsfisher Jausas amb una llarga trajectòria en l’assessorament d’empreses.  És membre de diverses organitzacions relacionades amb el dret dels negocis.

Sr. Antoni Albaladejo
Vocal

Fundador de l’empresa de gestió, distribució i producció d’espectacles Anexa, ha estat un dels gestors del teatre Victòria durant molts anys i actualment és un dels gestors dels teatre Poliorama de Barcelona.

Sr. Joan Bigorra
Vocal

Doctor en Medicina, llicenciat en Dret,  i expert en innovació mèdica. Autor de més de 70 publicacions relacionades amb innovació i recerca.  És director d’Innovació a l’Institut de Salut Global de Barcelona.

Sra. Teresa Campanera
Vocal

Administrativa amb àmplia experiència en el món social. Col·laboradora del Bancs dels Aliments de Tarragona va formar part de la primera junta d’esclerosi múltiple de l’Associació de Tarragona.

Prof. Manel Peiró
Vocal

Llicenciat en Medicina i Cirurgia (UAB) i Doctor en Administració i Direcció d’Empreses, és professor d’ESADE Business School tasca que, entre d’altres, comparteix amb la presidència del Banc de Sang i Teixits i  la vocalia del Patronat de la Fundació.

Sr. Fco. J. Puig de la Bellacasa
Vocal

Llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universidad Complutense, és secretari de l’Oficina Comercial d’Espanya a Tunis.

Sra . Josefa Querol
Vocal

Doctora en Dret per la UAB i notària des del 1988 és la titular de la notaria de Santa Perpètua de la Mogoda. Entre 1981 i 1986 va impartir classes de Dret Civil a la UAB.

Sra. M. Ángeles Tejada
Vocal

Directora General Public Affairs Randstad a l’Estat espanyol i Consellera de la Fundació Randstad. Presidenta de la Comissió Laboral i RRHH de Foment del Treball i membre del seu comitè executiu.

Equip professional

La Fundació té un equip professional multidisciplinar format per 68 persones. D’aquestes, 54 fan feines relacionades amb l’atenció directa a l’esclerosi múltiple i 14 amb tasques d’administració, direcció, comunicació i empreses.

 

 

Equip directiu

Rosa Masriera
Directora Executiva

Llicenciada en Ciències Econòmiques per la UB, Direcció de Màrqueting per ESADE i Direcció i Gestió d’ONG’s per ESADE.  Des de l’any 2010 és Directora Executiva de la Fundació.

David Díaz
Director Administratiu  i Financer

Llicenciat en Ciències Econòmiques, especialitat Empresa, per la UB. Màster en microinformàtica empresarial. Més de 16 anys d’experiència en entitats sense ànim de lucre com a director financer, comptable i controller.

Íria Saà
Directora de Comunicació i Captació de fons

Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la UPF. Curs de Direcció i Gestió d’ONG i de Lideratge i Innovació a ESADE i màster de Formació de Professorat per la UB. Des de l’any 2004 treballa al tercer sector com a directora de comunicació i captació de fons.

Gisela Carrés
Directora Assistencial
i de Qualitat

Llicenciada en Psicologia (UB). Màster en Diagnòstic i Rehabilitació Neuropsicològica (UAB). Direcció de Serveis Integrals de Salut (ESADE).  Des del 2002, treballa en l’àmbit de la salut al tercer sector.

Eva Navarro
Directora d’Intermediació Laboral i Relació amb Empreses

Llicenciada en Psicologia Social (UOC), postgrau en gestió i administració d’Organitzacions No Lucratives. Des del 2005 especialitzada en serveis de RRHH a empreses i pel  tercer sector des del 2010.

Com et podem ajudar si tens esclerosi múltiple?