Fes un donatiu a la FEM

Fes un donatiu

Import de la col·laboració

Com es distribueix la teva aportació

Prefereixes fer una transferència bancària?

Pots fer una transferència bancària indicant el teu nom i cognoms al nostre compte.

Vols fer un Bizum?

 
Pots fer un Bizum a la FEM indicant el teu nom i cognoms i el concepte.
 

Tens algun dubte?

Contacta’ns

 

ES54 2100 3419 4822 0001 8424

03128 

Telèfon 932 289 699
Email info@fem.es

El teu donatiu és clau perquè les persones amb EM segueixin rebent l’atenció neurorehabilitadora i psicològica. Fes una donació a la Fundació Esclerosi Múltiple!

La FEM és una Fundació privada, sense ànim de lucre, que té l’objectiu d’ajudar a aturar l’impacte de l’Esclerosi múltiple. Sense el suport econòmic de la societat, les activitats i serveis que oferim no serien possibles. Per això necessitem la teva donació!

Quin serà el destí de la teva donació?

Col·laborar amb una ONG o una Fundació és un dels actes solidaris més grans que una persona o empresa pot realitzar actualment. Des de la FEM, busquem que hi hagi absoluta transparència amb els que col·laboren amb nosaltres. T’expliquem quin destí li donem a la teva donació, aquestes són les nostres principals línies d’acció:

  • Atenció a la persones diagnosticades amb EM.
  • Serveis de Neurorehabilitació.
  • Formació i acompanyament laboral.
  • Difusió de la informació sobre la malaltia.

Descobreix més sobre totes les nostres accions aquí.

Qui pot fer una donació a la FEM?

Qualsevol persona de la societat pot donar a la Fundació Esclerosi Múltiple per ajudar-nos a aturar l’impacte d’aquesta malaltia. Tenim diferents vies de donació, tria la que et resulti més pràctica i si tens dubtes, contacta’ns i t’assessorarem.

Si vols que la teva empresa col·labori amb la FEM, les donacions de persones jurídiques són molt benvingudes i poden beneficiar-se amb les deduccions a l’Impost de Societats.

Deduccions per donacions

Calcula la teva deducció fiscal.

Si ets soci/a o has fet una donació puntual introdueix l’import de la/les donació/ns o quota anual.

Preguntes freqüents

Tant si ets soci/a de la Fundació com si fas una donació puntual la solidaritat desgrava. Els percentatges de desgravació depenen de la quantitat que aportes: així, per a aportacions de tot un any que no superin els 250 €, la desgravació és del 80%.

Imagina’t que aportes 250 € anuals. La teva desgravació seria del 80% i desgravaries un total de 200 €. Així, al final la teva aportació real seria de 50 €.

Ara imagina’t que n’aportes 300.  Pels primers 250 € continuaries tenint un  80% de desgravació o sigui, 200 € de deducció. En canvi, pels 50 € restants desgravaries un 40%, que suposarien 20 € de deducció.

Si fes 3 anys que aportessis 300 €, en els 50 € restants desgravaries el 45% en lloc del 40%.

 

Altres formes de col·laborar amb la FEM