Fes-te soci/a de la Fundació Esclerosi Múltiple

Fes-te soci/a de la Fundació Esclerosi Múltiple i amb la teva aportació i  compromís faràs possible que les persones amb EM segueixin rebent atenció neurorehabilitadora i psicològica.

Fes-te soci/a de la FEM!

Vull associar-me a la FEM

(*) Camps obligatoris

Dades personals
Formes de Pagament
10 Donarem suport a la recerca 20 Oferirem tractaments a domicili 40 Acompanyarem el recent diagnòstic Altra quantitat

Prefereixes fer una transferència bancària?

Pots fer una transferència bancària indicant el teu nom i cognoms al nostre compte.

ES54 2100 3419 4822 0001 8424

Col·labora per SMS

Pots col·laborar amb les persones amb esclerosi múltiple enviant un SMS al 28014 amb la paraula EM

Cost del missatge 1,2€.
Donació íntegra per a la Fundació Esclerosi Múltiple.

Envia EM al 28014

Pots col·laborar amb les persones amb esclerosi múltiple enviant un SMS al 28014 amb la paraula EM

Cost del missatge 1,2 euros. Donació íntegra per a la Fundació Esclerosi Múltiple
Cost 1,2€ (Donació íntegra per la Fundació Esclerosi Múltiple). Servei de SMS per recaptar fons en campanya solidària operada per Altiria TIC, www.altiria.com i l’Associació Espanyola de Fundraising, www.aefundraising.org, número d’atenció al client 902 00 28 98, apartat de Correus 36059-28080 Madrid. Col·laboren Movistar, Vodafone, Orange, Yoigo i Euskatel.)
Envia EM al 28014

Tens algun dubte?

Contacta’ns

Telèfon 932 289 699
Email info@fem.es

Per què fer-te soci/a de la FEM?

Fer-te soci o sòcia de la Fundació Esclerosi Múltiple vol dir enfortir el teu compromís contra l’avanç de l’Esclerosi Múltiple i ajudar a oferir millors serveis i atenció a les persones amb EM.

Associant-te a la FEM ens ajudes a aturar l’impacte d’aquesta malaltia i al fet que nous sectors de la societat la coneguin. Augmentar la difusió ajuda a diagnosticar abans l’EM i a generar millors oportunitats per a les persones que hi conviuen Coneix més sobre els serveis que ofereix la FEM.

Pots triar l’opció que millor s’adeqüi a la teva situació i la periodicitat que vulguis a la teva alta com a soci/sòcia: pot ser mensual, bimestral, trimestral, quadrimestral o anual. La teva aportació econòmica és fonamental per aturar l’avanç de l’esclerosi múltiple i es destinarà als serveis que promou la Fundació.

Altres formes d'ajudar a la FEM

Vols saber de quines altres formes pots col·laborar amb la FEM? Explica la tasca de la FEM a persones del teu entorn, col·legues de la feina, amics, familiars. Com més persones coneguin les nostres accions per aturar l’impacte de l’esclerosi múltiple, més grans seran les nostres capacitats d’ajudar les persones amb EM.

Segueix-nos a les nostres xarxes socials i convida els teus coneguts a seguir-nos!

Coneix totes les formes de col·laborar amb la FEM!

Deduccions per associar-te a la FEM

Calcula la teva deducció fiscal.

Si ets soci/a o vols ser-ho, introdueix l’import de la/les donació/ns o quota anual.

Preguntes freqüents

Tant si ets soci/a de la Fundació com si fas una donació puntual la solidaritat desgrava. Els percentatges de desgravació depenen de la quantitat que aportes: així, per a aportacions de tot un any que no superin els 150 €, la desgravació és del 80%.

Imagina’t que aportes 150€ anuals. La teva desgravació seria del 80% i desgravaries un total de 120€. Així, al final la teva aportació real seria de 30€ Ara imagina’t que n’aportes 200.  Pels primers 150€ continuaries tenint un  80% de desgravació  o sigui, 120€ de deducció. En canvi, pels 50€ restants  desgravaries un 35%, que suposarien 17,5€ de deducció. Si fes 3 anys que estiguessis aportant 200€ en els 50€ restants desgravaries el 40% en lloc del 35%, com fins ara.