Formació i intermediació laboral

femtalent

T’empoderem en la recerca proactiva de feina

Què t'oferim?

Un seguit de projectes formatius gràcies als quals podràs potenciar les teves capacitats personals i professionals.

Aula de Skills

Treballaràs competències digitals, emocionals, tècniques i d’idiomes.

Formació técnica laboral

Actualitzaràs i aprendràs nous coneixements administratius a través de les noves tecnologies. També podràs perdre la por de parlar anglés a l’entorn laboral.

Formació professionalitzadora digital

Faràs el salt a les ocupacions emergents més demandades actualment en l’entorn digital (xarxes socials, e-commerce, programació, entorn web).

Beques femtalent

Les beques femtalent garanteixen una educació de qualitat, inclusiva i equitativa i, promouen les oportunitats d’aprenentatge per a tothom. Des de la Fundació, cada any convoquem el programa de beques dirigides a estudiants universitaris/es amb talent i discapacitat.

T'acompanyem a l'empresa

t'ajudem a buscar feina

Et posem en contacte amb empreses de primer nivell que cerquen incorporar talent divers a les seves plantilles

Portal de feina femjobs 

Dona’t d’alta al nostre portal de feina femjobs per poder consultar les ofertes laborals que estem gestionant.

Consultoria femtalent

Si estàs buscant formar part d’una companyia de primer nivell on posar en pràctica les teves capacitats i alta qualificació, contacta amb nosaltres!

Programes d'Intermediació Laboral

Formem part de:

Programa Incorpora de la Fundació La Caixa

Amb el Programa Incorpora, el nostre objectiu és treballar en xarxa per la igualtat d’oportunitats en l’accés al mercat laboral, mitjançant l’apoderament de les persones i la sensibilització del teixit empresarial.

XIB

Des de la Xarxa d’ Inclusió Social de l’Ajuntament de Barcelona(XIB)  fomentem la contractació de persones amb discapacitat. La col·laboració entre el govern local i el tercer sector especialitzat en la inclusió laboral és l’estratègia més eficaç per aconseguir-la.

"Quan em van diagnosticar tenia moltes inseguretats i aquí sempre he trobat el suport necessari, tant en l'assessorament laboral, com en la utilitat dels cursos i la beca femtalent, que he obtingut. Ara he trobat feina gràcies a la FEM!"
Ana Pastor, guanyadora de la beca femtalent
Ana Pastor
Guanyadora de la Beca femtalent

Servei de formació i intermediació laboral

Envia'ns la teva consulta

Nom(Obligatori)
GDPR(Obligatori)
FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat. He llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades per a gestionar la meva consulta o petició. Per informació sobre el tractament i drets d'accés consulti: https://www.fem.es/rgpd

Com et podem ajudar si tens esclerosi múltiple?