Formació i intermediació laboral

Formació per a persones amb esclerosi múltiple

Treballar amb esclerosi múltiple és possible.

Des d’aquesta àrea formem i reciclem les persones amb esclerosi múltiple o d’altres discapacitats perquè puguin continuar treballant i aconseguir noves oportunitats de feina si és necessari. Des de la Fundació entenem que la formació és indispensable per a la inserció laboral.

En aquest sentit treballem des de diferents àmbits:

  • FORMACIÓ. Impartim mòduls formatius d’administració, a través dels quals la persona amb esclerosi múltiple o d’altres discapacitats pot accedir a fer pràctiques en empreses.
  • BEQUES. Convoquem unes beques que premien el talent de les persones amb discapacitat que volen continuar els seus estudis superiors o volen especialitzar-se.
  • TALLERS. Per millorar les teves competències.
  • CLUB FEINA. Un espai flexible i obert per ajudar a buscar feina a persones amb esclerosi múltiple o d’altres discapacitats.
  • femjobs. Si busques feina o persones amb talent per treballar a femjobs hi trobaràs el nostre portal de feina  que es nodreix del programa Incorpora i de la nostra consultoria.
  • INTERMEDIACIÓ AMB EMPRESES. T’acompanyem en el procés de recerca de feina i t’oferim eines per assolir un objectiu professional i espais d’orientació personalitzats.
  • RELACIONS AMB EMPRESES. Contactem amb empreses que vulguin millorar l’ocupabilitat de les persones amb esclerosi múltiple o d’altres discapacitats, que vulguin fer accions de sensibilització o organitzar voluntariat corporatiu.
  • CENTRE ESPECIAL DE TREBALL femcet.  Ocupa a més de 90 persones amb esclerosi múltiple i altres discapacitats físiques i/o sensorials. El Centre Especial de Treball femcet està especialitzat en tres àrees: telemàrqueting, serveis administratius i  outsourcing i ofereix un entorn de feina protegit amb la vista posada en una posterior integració a l’empresa ordinària.
"Gràcies a la beca vaig acabar el grau de Filologia Catalana. Posteriorment, des de la Fundació em van oferir la possibilitat d'entrar a la borsa de treball. Així vaig conèixer Emagister, l'empresa on ara treballo."
Laura González, guanyadora de la beca FEM-U
Laura Gonzàlez
Guanyadora de la Beca femtalent

Com et podem ajudar si tens esclerosi múltiple?