La Fundació Esclerosi Múltiple

La Fundació Esclerosi Múltiple va néixer l’any 1989 a Barcelona i és una entitat privada sense afany de lucre. Des de la Fundació treballem per aturar l’impacte de la malaltia en la vida de les persones amb esclerosi múltiple i el seu entorn. 

La Fundació compleix la seva missió des de diversos àmbits:

 
 
Atenció al recent diagnòstic
Serveis de Neurorehabilitació
Formació i Intermediació laboral
Informació sobre la malaltia

La Fundació Esclerosi Múltiple manté una aliança estratègica amb el Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya (Cemcat), pol d’excel·lència internacional en la recerca a l’entorn de la malaltia. Des del Cemcat, situat al recinte hospitalari de la Vall d’Hebron, es treballa per a una investigació centrada en les malalties neuroimmunològiques i en la millora assistencial.

Missió, visió i valors

Missió

La missió de la Fundació Esclerosi Múltiple és millorar la qualitat de vida de les persones amb esclerosi múltiple i altres malalties neurodegeneratives així com la de les seves famílies.

Visió

La visió de la Fundació Esclerosi Múltiple és ser referència en esclerosi múltiple en l’àmbit de l’acompanyament i suport a la persona i la seva família així com en la generació d’informació i en la sensibilització de la societat. 

Valors

Els nostres valors són:

Focus en les persones

És el motor que ens impulsa a donar una  atenció integral centrada en les persones promovent el seu benestar i qualitat de vida.

Transparència

Mostrar-nos de manera  transparent ens porta a rendir comptes de manera clara i ètica generant credibilitat i confiança a les persones que atenem a l’equip intern i als altres grups d’interès.

Excel.lència

L’entenem com una manera de treballar orientada  a obtenir la millor qualitat de gestió i el màxim impacte social, aplicant l’evidència i la recerca científica en la nostra pràctica assistencial. Ho duem a terme amb responsabilitat.

Sensibilitat

La sensibilitat com a valor essencial que ens defineix. Suposa acompanyar les persones amb proximitat, empatia i escolta activa, d’acord amb les seves necessitats i situació vital.

Inclusió

Contribuïm a la igualtat d’oportunitats de les persones que atenem afavorint la seva plena inclusió a la societat, en tots els àmbits de la seva vida i diferents dimensions del seu benestar.

On hi ha els serveis de la Fundació a Catalunya?

Els serveis de la Fundació Esclerosi Múltiple a Catalunya són a:

A Barcelona, tenim distribuïts els serveis entre la seu de la Fundació Esclerosi Múltiple, al carrer Mare de Déu del Remei 31-37, i el Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya (Cemcat), situat a l’Hospital de la Vall d’Hebron.

La FEM té un centre al carrer Pau Casals 15 de Salt. 

Al CAP Onze de Setembre, a la segona planta hi ha el nostre centre neurorehabilitador.

Al Mas Sabater de Reus.

Els Estatuts de la Fundació Esclerosi Múltiple

Com et podem ajudar si tens esclerosi múltiple?