Fes voluntariat

Fer un voluntariat és dedicar una part del teu temps a accions a benefici de la comunitat.  La Fundació Esclerosi Múltiple té diferents tipus de voluntaris i voluntàries en funció del temps que tenen i del tipus de voluntariat que volen o poden fer.

Mulla't per l'esclerosi múltiple a la piscina del Masnou

Voluntariat de campanyes

És aquella persona que col·labora en els actes de sensibilització que puntualment organitza la Fundació, com per exemple les campanyes Mulla’t, Una Poma per la Vida i Mou-te per l’esclerosi múltiple.

Es tracta d’un voluntariat d’unes hores – 4 o 5-  durat un dia a l’any. Per realitzar aquest voluntariat no cal cap tipus de formació específica.

"Tinc necessitat d'ajudar a les persones, potser pel meu caràcter. A la meva família hi ha persones que han necessitat ajut i mai se sap si un dia en puc necessitar jo mateixa."
Conchi Calvo, voluntària de la Fundació Esclerosi Múltiple
Conchi Calvo
Voluntària

Voluntariat assistencial

Aquest tipus de voluntariat requereix d’un compromís més gran i requereix d’una formació que va a càrrec de la Fundació Esclerosi Múltiple. El voluntariat assistencial fixa uns dies i unes hores concretes setmanals per dedicar-les a la Fundació. Aquest tipus de voluntariat sovint actua donant suport als professionals que atenen a persones amb esclerosi múltiple.