Fes voluntariat per la FEM

S’entén el voluntariat com una manifestació solidària que es canalitza per mitjà d’entitats sense ànim de lucre sent Barcelona la ciutat més activa en el voluntariat. Va ser Capital Europea del Voluntariat a l’any 2014, realitzant-se un gran nombre d’activitats relacionades amb el voluntariat.

La Fundació Esclerosi Múltiple és una de les fundacions per fer voluntariat a Barcelona, ​​Girona, Lleida i Tarragona.

Què és ser voluntari/a?

Voluntari / a és la persona que, per elecció pròpia, dedica part del seu temps a l’acció solidària, altruista, sense rebre pagament a canvi.

Haz voluntariado

El voluntariat és una activitat de molta importància, no només per a les persones amb esclerosi múltiple, sinó pels valors de solidaritat i altruisme que transmet al conjunt de la societat.

Formulari voluntariat

Nom(Obligatori)
GDPR(Obligatori)
FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L’ESCLEROSI MÚLTIPLE com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar i tramitar la teva sol-licitud como a voluntari. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de PrivacitatHe llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva sol-licitud. Per informació sobre el tractament i drets d'accés consulti: https://www.fem.es/rgpd

Per què fer voluntariat a la FEM

Creiem fermament que fer voluntariat ajuda a millorar les relacions socials, proporciona coneixements de salut, ajuda a l’enriquiment personal i una millora de la qualitat de vida.

D’aquesta manera tenim la voluntat d’oferir ajuda per seguir creixent a nivell personal i professional.

Com ajudar a una persona amb esclerosi múltiple amb el voluntariat

A la Fundació Esclerosi Múltiple el voluntariat ens ajuda a:

  • Sensibilitzar la societat sobre la malaltia
  • Recaptar fons a través de campanyes solidàries
  • Acompanyar persones amb esclerosi múltiple

Totes aquestes activitats tenen l’objectiu de minimitzar o aturar l’impacte de l’esclerosi múltiple en la vida de les persones i el seu entorn. La solidaritat dels voluntari/es fa que tot això sigui una realitat. A la FEM ens omple d’orgull que formin part del nostre equip de voluntariat.

Com fer un voluntariat a la FEM?

Formes de fer voluntariat

L’activitat voluntària a la Fundació Esclerosi Múltiple actualment està dividida en dues modalitats o itineraris (campanyes i acompanyament). Cadascuna té unes característiques particulars que alhora, impliquen diferents graus de compromís.

Si estàs interessat/da en començar a col·laborar amb nosaltres com a part de l’equip de voluntariat, tens diferents opcions en funció de la seva disponibilitat i expectatives

Mulla't per l'esclerosi múltiple

Suport a campanyes d'Esclerosi Múltiple

Voluntàries d'Una Poma per la Vida

Aquest voluntariat pretén sensibilitzar la societat sobre la malaltia i recaptar fons per als serveis que oferim dirigits a les persones amb esclerosi múltiple i el seu entorn. La participació consisteix a col·laborar durant unes hores un dia puntual a l’any, no requereix d’un compromís a llarg termini ni regularitat en l’acció voluntària. D’altra banda, no necessita de formació específica.

Celebrem diverses campanyes al llarg de l’any com:

  • Mulla’t per l’esclerosi múltiple
  • Una Poma per la vida
  • Mou-te per l’esclerosi múltiple

Esteu tots convidats a participar com a voluntaris/àries.

Acompanyament emocional i terapèutic

Fes voluntariat mans

Aquest tipus de voluntariat consisteix en la visita d’una persona voluntària a una persona amb esclerosi múltiple amb una regularitat prèviament pactada entre les dues parts.

El voluntariat d’acompanyament requereix d’un grau de compromís més gran que la modalitat de campanyes ja que hi ha un acord entre les dues parts. D’altra banda, a l’implicar un tracte directe amb una persona amb esclerosi múltiple, hi ha unes necessitats formatives que si bé, no presenten una gran complexitat, són necessàries perquè l’activitat es pugui desenvolupar d’una manera adequada.