Fes un llegat testamentari

Has  pensat en altres formes d’ajudar?

Perquè les accions bones mai es perden.

Hi ha moltes maneres d’ajudar a aturar l’impacte de l’esclerosi múltiple. Totes elles són vàlides i bones, perquè la teva solidaritat és fonamental per dur a terme els nostres projectes.

El llegat testamentari

El testament, encara que no és obligatori, facilita els tràmits per als hereus i evita possibles discrepàncies. És un acte de lliure disposició dels béns quan un mor, per distribuir de la manera que consideri més convenient.  Així la generositat demostrada en vida pot prolongar-se a través del testament.

A través d’un llegat testamentari qualsevol persona pot deixar una quantitat de diners a la Fundació sense perjudici en cap moment dels seus familiars que per llei sempre queden protegits.

Amb 170 €

Podem atendre a un pacient al servei de fisioteràpia i logopèdia durant un mes.

Amb 635 €

Podem oferir l’estada d’una persona al Centre de Neurorehabilitació 1 dia a la setmana, durant 6 mesos.

La millor manera per fer un testament i deixar un llegat a favor de la Fundació Esclerosi Múltiple és redactar un testament notarial obert. Recomanem anar a un notari,  un professional del dret que assessora i resol els dubtes que puguin aparèixer, a més de donar forma jurídica a la voluntat.

Des de la Fundació Esclerosi Múltiple podem dirigir-te a notaris que col·laboren amb nosaltres de manera desinteressada i t’assessoraran de manera gratuïta a l’hora de fer el  teu llegat testamentari.

Si tens la intenció de beneficiar a la Fundació Esclerosi Múltiple en el teu testament o en vida, si us plau, feu-nos-ho saber.  Per a nosaltres serà de gran ajuda poder planificar a futur els projectes d’acompanyament a les persones amb EM. Així també podrem agrair-te personalment la decisió d’ajudar a la Fundació.

La Fundació ha editat un llibre informatiu sobre llegats testamentaris.
Si vols rebre aquesta publicació o més informació omple el formulari adjunt:

Fes un llegat

Envia'ns la teva consulta

(*) Camps obligatoris

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd

He llegit i Accepto l'avís legal i política de privacitat d'aquest web *