Tot el que necessites saber sobre el coronavirus

T’aclarim els dubtes sobre el coronavirus i l’esclerosi múltiple

Fundació Esclerosi Múltiple i coronavirus

Pel fet de tenir EM, som col·lectiu de risc? Què passa si m’obliguen a anar a treballar?  Aquí tens tota la informació sobre coronavirus i esclerosi múltiple a l’abast.

En aquests moments, en què hem de quedar-nos a casa per prevenir els contagis pel coronavirus, els i les professionals de la Fundació seguim a la teva disposició pel que necessitis i estem atenent a les persones amb EM per canals alternatius. Posem a la teva disposició recomanacions i un servei de suport emocional. Si tens dubtes o ens necessites pots omplir el formulari, trucar-nos al 93 228 96 99 o enviar-nos un correu a info@fem.es Seguim al teu costat!

Envia'ns la teva consulta sobre coronavirus i EM

(*) Camps obligatoris

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd

He llegit i Accepto l'avís legal i política de privacitat d'aquest web *

Servei de suport emocional

Suport emocional

Si aquests dies de confinament sents solitud o angoixa, no dubtis a contactar amb nosaltres. Hi som per ajudar-te!

Preguntes freqüents sobre EM i coronavirus

preguntes sobre em i covid-19

Quins tractaments puc prendre i quins no? Què passa si haig d’anar a treballar? Com puc contactar amb el meu centre? Et responem les preguntes més habituals sobre EM i coronavirus.

Els nostres professsionals et recomanen

Si aquests dies teletreballes, cuides als nens i t’ocupes de les tasques de la llarg… és probable que tinguis estrès! La  psicòloga Sara Navarro et dona 5 consells per superar-lo!

Últimes notícies sobre EM i covid-19

Covid-19 i esclerosi múltiple

Recomanacions EM i covid-19

La federació internacional d’esclerosi múltiple (MSIF) ha actualitzat les recomanacions per a persones amb esclerosi múltiple en relació a la covid-19.

La comunicació amb mascareta

Comunicar-se amb mascareta

Entre el 25 i el 55% de les persones amb EM presenten problemes en la veu i la parla i l’ús de les mascaretes tot i que ens protegeixen, no ajuden a la comunicació.

Consells per superar la nova normalitat

Consells per superar la nova normalitat

Per a les persones amb EM la nova normalitat pot ser complicada. Et donem alguns consells per superar aquests temps de covid-19.

Luis Brieva, neuròleg de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida

Estudi sobre EM i covid-19

Hi ha molt desconeixement entre la covid-19 i l’esclerosi múltiple. El cap de neurologia de l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida lidera un estudi per saber, entre d’altres, si el coronavirus aumenta la probabilitat de brots en persones amb EM.

Com et podem ajudar si tens esclerosi múltiple?