Tot el que necessites saber sobre el coronavirus

T’aclarim els dubtes sobre el coronavirus i l’esclerosi múltiple

dubtes sobre coronavirus i EM

Pel fet de tenir EM, som col·lectiu de risc? Què passa si m’obliguen a anar a treballar?  Aquí tens tota la informació sobre coronavirus i esclerosi múltiple a l’abast.

En aquests moments,  els i les professionals de la Fundació seguim a la teva disposició pel que necessitis i estem atenent a les persones amb EM des dels centres neurorehabilitadors i també per canals alternatius. Posem a la teva disposició recomanacions i un servei de suport emocional. Si tens dubtes o ens necessites pots omplir el formulari, trucar-nos al 93 228 96 99 o enviar-nos un correu a info@fem.es Seguim al teu costat!

Preguntes freqüents sobre EM i coronavirus

preguntes sobre em i covid-19

La vacuna de la covid-19 és segura? Me la puc posar si prenc tractament per l’esclerosi múltiple? Hauria de retardar el tractament de l’EM abans de vacunar-me? Et responem les preguntes més habituals sobre EM i coronavirus.

Servei de suport emocional

Suport emocional

Si en aquests temps de pandèmia sents solitud o angoixa, no dubtis a contactar amb nosaltres. Hi som per ajudar-te!

Els nostres professsionals et recomanen

Si aquests dies teletreballes, cuides als nens i t’ocupes de les tasques de la llarg… és probable que tinguis estrès! La  psicòloga Sara Navarro et dona 5 consells per superar-lo!

Últimes notícies sobre EM i covid-19

Recomanacions Societat Catalana de Neurologia covid i EM

Recomanacions Societat Catalana de Neurologia

Experts en esclerosi múltiple responen les preguntes més freqüents sobre covid-19 i esclerosi múltiple.

Guies ràpides covid-19 i EM

Guies sobre covid-19 i EM centrades en tres aspectes: atenció mèdica i grups de risc, tractaments modificadors i vacuna de la covid-19.

Vacunes de covid-19 i EM

Dubtes sobre la vacuna de la covid-19 i l'EM

Et contestem els principals dubtes sobre EM i la vacuna de la covid-19.

Vacuna covid-19 i em

Recomanacions de la SEN

La Sociedad Española de Neurología (SEN) ha emès un comunicat en què detalla com s’ha d’actuar amb la vacuna de la covid-19 respecte als diferents tractaments d’esclerosi múltiple.

Vacuna covid-19 i EM

Covid-19 i vacunes

Tot i que encara no es disposa de tota la informació, es recomana la vacunació de les persones amb EM. No hi ha cap indici que faci suposar que les vacunes de la covid-19 hagin de tenir un efecte negatiu en l’evolució de l’EM.

I no t'ho perdis

Com et podem ajudar si tens esclerosi múltiple?