Consells dels nostres professionals durant el confinament

Durant aquests dies de confinament continuem al teu costat per qualsevol cosa que necessitis.  Tens a la teva disposició tota la informació del coronavirus i un servei de suport emocional. A més, els nostres professionals han fet vídeos amb consells perquè volem evitar que les persones amb esclerosi múltiple o altres malalties neurodegeneratives empitjorin mentre els nostres centres d’atenció estiguin tancats.

Consells per superar el confinament

Et mostrem uns vídeos dels nostres professionals amb uns consells que t’ajudaran a superar el confinament durant la crisi del coronavirus.

Adéu a l'estrès

Si teletreballar, fer les tasques de la casa i cuidar els nens t’estressa, no t’estranyis, és normal! La psicòloga Sara Navarro et dona 5 consells per portar-ho millor!

Fes estiraments

La fisioterapeuta Marta Lordan t’explica com fer uns estiraments de coll, braços, cames i lumbars. Aquests estiraments t’ajudaran a mantenir la flexibilitat i milloraran la mobilitat de les teves articulacions. Practica’ls!

Fixa una rutina

La terapeuta ocupacional Mònica Gotsens t’explica com establir una rutina sobre: els àpats i la seva preparació, la compra, la roba, el contacte social. ¡Segueix els seus consells!

Pren vitamina D

La vitamina D conté múltiples beneficis. El peix blau, l’alvocat, els ous i els derivats làctics són aliments amb Vitamina D. T’ho explica la infermera Cinta Zabay.

Entrena la ment

Com mantenir-se actiu cognitivament? La neuropsicòloga Gemma Guillament et fa diverses propostes com compartir alguna activitat amb la família o fer manualitats.

Fora l'angoixa! (1)

La psicòloga Sara Navarro dona alguns consells per superar l’angoixa, que moltes persones amb EM senten aquests dies.

Fora l'angoixa (2)

Aprofundim en com superar l’angoixa producte del confinament i aïllament. Aplica’t els consells!

Fes exercici

La fisioterapeuta Noemí Martínez proposa exercicis bàsics per a persones amb EM per fer durant 15 minuts matí i tarda.


Com et podem ajudar si tens esclerosi múltiple?