'Som cuidadors': cures per a l'esclerosi múltiple

Et trobes que has de cuidar una persona amb esclerosi múltiple i no tens cap preparació per fer-ho? Tenim un curs gratuït i online per a persones com tu que et pot anar bé.

‘Som Cuidadors’ és un curs per a cuidadors i cuidadores de persones amb esclerosi múltiple. El curs pretén formar els cuidadors i cuidadores, perquè, gràcies a la nostra experiència, sabem que moltes vegades, durant la tasca de cura del familiar, la persona cuidadora no s’organitza prou temps per tenir cura de si mateixa.

A ‘Som Cuidadors’ hi ha eines per aprendre a tenir cura i a cuidar-se. De fet, prop de l’64% de les persones cuidadores admeten que el tenir cura els impedeix fer activitats que eren importants per a elles.

El curs ‘Som Cuidadors’ consta de 5 mòduls que tracten sobre la malaltia, els canvis que suposa per a la persona que els afronta, l’adaptació als símptomes i com cuidar-se.

Aquesta formació manté l’estructura de FEMLEARNING, el curs en línia de la Fundació per a persones amb esclerosi múltiple.

Com et podem ajudar si tens esclerosi múltiple?

Si tens esclerosi múltiple (EM), o un familiar o amistat teva té aquesta malaltia, la FEM t’ofereix diferents serveis i informació útil i actualitzada sobre els diferents aspectes d’aquesta malaltia crònica.

Des què fa la Fundació, els Serveis que la FEM ofereix a persones amb aquesta malaltia i els seus familiars, els tractaments i les seves novetats, fins a testimonis de persones amb EM: