Neurorehabilitació per a persones amb EM

Neurorehabilitació

Recupera la qualitat de vida i la teva autonomia

En funció de l’evolució de la malaltia pots necessitar sessions de neurorehabilitació. Si és així, la Fundació Esclerosi Múltiple té Centres de Neurorehabilitació que ofereixen un servei especialitzat diürn per aturar l’impacte de la malaltia i augmentar la qualitat de vida.

Aquests centres compten amb un equip interdisciplinari format per infermers, fisioterapeutes, terapeutes ocupacionals, metges, logopedes, psicòlegs, treballadors socials, personal cuidador i personal de serveis generals.

L’activitat terapèutica del centre té en compte les discapacitats físiques, cognitives i de relació amb l’entorn. L’objectiu és millorar la qualitat de vida sense restriccions en les activitats diàries ni limitacions en la participació social.

Els nostres centres s’acullen al model de serveis sociosanitaris de la Generalitat. Són centres proveïdors del CatSalut i de la Direcció General de Protecció Social que contracten un nombre determinat de places de servei sociosanitari per centre i dia.

Què t'oferim?

La NEUROREHABILITACIÓ és un procés basat en els problemes derivats de la malaltia i centrat en la persona. Es tracta d’aconseguir una recuperació neurològica acompanyada d’una recuperació funcional.

Per això realitza un treball multidisciplinari en què hi intervenen serveis de:

  • Medicina
  • Neuropsicologia
  • Psicologia
  • Logopèdia
  • Teràpia ocupacional
  • Fisioteràpia
  • Infermeria
  • Auxiliar de clínica
  • Treball Social

Els i les professionals de les diferents disciplines treballen coordinadament amb la persona amb esclerosi múltiple i el seu entorn familiar.

Com ho fem?

La persona amb EM arriba al nostre servei derivada del seu metge de capçalera o d’un especialista. Primera visita i valoració.
L’equip multidisciplinar, segons uns criteris establerts, decideix l’ingrés.
L’equip i la persona amb EM fixen conjuntament els objectius que s’han d’assolir durant l’ingrés.
Es realitza l’estada temporal durant la qual se seguirà el tractament decidit amb els objectius marcats.
Es dona d’alta després de la valoració d’assoliment d’objectius.
"L'esclerosi múltiple va arribar a la meva vida com una llosa molt pesada. Amb l'ajuda de la Fundació he canviat de motxilla, l'he reorganitzat, li he tret pes i li he incorporat ajuts, deixant enrere el desemparament que a vegades dona aquesta malaltia."
Sonia Maria Tellez
Sonia Maria Téllez
Usuària Centre Neurorehabilitador de Reus
[sinergia-neurorehabilitacio]

Neurorehabilitació

Envia'ns la teva consulta

Nom(Obligatori)
GDPR(Obligatori)
FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat. He llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades per a gestionar la meva consulta o petició. Per informació sobre el tractament i drets d'accés consulti: https://www.fem.es/rgpd

Com et podem ajudar si tens esclerosi múltiple?