Com superar el confinament tancat a casa?

Quan faci sol, surt a la terrassa, al balcó o a la finestra i aprofita l’aire fresc i la vitamina D durant uns minuts. Estem confinats però és bo que ens toqui l’aire fresc i el sol. 

Fes exercici, hi ha iniciatives via internet. I si no, et recomanem els nostres exercicis per a persones amb EM que han estat supervisats pels nostres fisioterapeutes.

Intenta menjar bé amb aliments adaptats als teus símptomes. No hi ha una dieta màgica per l’esclerosi múltiple però ara més que mai és important menjar sa i estar forts. 

Distreu-te més enllà d’estar al sofà, llegeix, mira sèries i pel·lícules. També és un bon moment per treure els jocs de taula i per parlar per telèfon amb amics i familiars.

Si t’agrada, la meditació  aquests dies et pot ajudar. Si no, fes activitats que t’agradin o pensa en tot el que t’agradaria fer i que no pots fer per falta de temps. Fem de la crisi una virtud.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd