Llancen un programa de vacances per a persones amb discapacitat física

La Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física comença el programa Vacances 2024 que permetrà a 1.800 persones amb discapacitat i les seves famílies fer vacances accessibles

Vacances per a persones amb discapacitat física

La Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i orgànica (COCEMFE) inicia el Programa de Vacances 2024, una iniciativa que permetrà a més de 1.800 persones amb discapacitat física i orgànica i els seus acompanyants gaudir d’unes vacances accessibles i plenes d’experiències úniques entre els mesos de febrer i octubre.

Els més de 40 torns del programa ofereixen una àmplia diversitat de destins. Es pot triar des de turisme cultural fins a opcions a la natura, platges, illes i balnearis. Davant la manca d’oferta turística inclusiva a l’Estat espanyol, el programa de vacances de COCEMFE promou que les persones amb discapacitat puguin exercir el dret al descans i al temps lliure. Aquest dret està reconegut per les Nacions Unides des del 1948 i emparat per la Convenció sobre els drets de les persones amb discapacitat.

Com participar en les vacances accessibles?

Si t’interessa consultar la informació sobre els torns i la documentació necessària per fer la sol·licitud clica el botó.

Si necessites més informació, pots sol·licitar-la a Turisme Inclusiu de COCEMFE a través del correu electrònic: turismoinclusivo@cocemfe.es o al telèfon: 91 413 80 01

També et pots posar en contacte amb les treballadores socials de la FEM a info@fem.es o al telèfon 93 228 96 99

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!