L’escriptora Maria Climent debuta amb una novel·la sobre l’EM

La novel·la porta el títol de ‘Gina’ i tracta temes com la maternitat i l’esclerosi múltiple

L’escriptora Maria Climent debuta en el món literari amb una novel·la que porta per títol “Gina” i que té tocs autobiogràfics. A l’escriptora li van diagnosticar esclerosi múltiple quan tenia 26 anys, ara en té 34, i la protagonista de la novel·la, Gina, que també té la malaltia, arriba un moment que ha de decidir si vol ser mare.  Maria Climent admet que s’assembla a la seva protagonista tot i que matisa que Gina no és el seu alter ego perquè és una història de ficció.

“Gina”, publicada per L’Altra Editorial en català i Alfaguara en castellà, explica la història d’una noia des de la infància fins que es fa adulta. Escrita en tortosí i situada entre La Ràpita, Barcelona i París la novel·la transcorre per la vida de la seva protagonista amb moments feliços i moments que no ho són tant però sempre amb una mirada fresca i amb molt sentit de l’humor.

El llibre de Maria Climent que acaba de sortir a la llum s’ha situat entre els més venuts i és una nova oportunitat per donar a conèixer l’esclerosi múltiple.

Escolta l'entrevista a l'autora
Gina és el títol de la primera novel·la de Maria Climent

1 comentari

  1. Cristina ha dit:

    Un bon regal ara que s’apropa el Nadal!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd