10 consells per treure el màxim partit a la visita al metge

Mantenir una comunicació eficaç amb els professionals sanitaris pot ajudar a empoderar les persones amb esclerosi múltiple i millorar el seu estat de salut.

L’esclerosi múltiple és una malaltia complexa, que acostuma a canviar amb el pas del temps. Ja sigui per un canvi de tractament, per començar a prendre un nou medicament o per tractar d’alleujar algun símptoma, les visites al metge són habituals.

No sempre és fàcil entendre tots els potencials beneficis o riscs que comporten aquests canvis en una consulta rutinària: hi ha molta informació per assimilar i molt poc temps per fer-ho. Quan no entenem o no podem seguir correctament les indicacions del personal sanitari, la nostra salut se’n ressent. En aquesta infografia es mostren 10 consells per aprofitar al màxim el temps de consulta per comunicar-se adequadament.

10 consells per treure el màxim partit a la visita al metge

Accés al document original:

Getting the most out of your medical visit. Can Do Multiple Sclerosis. Disponible a: https://www.cando-ms.org/online-resources/can-do-library/getting-the-most-out-of-your-medical-visit

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd