Parlem d’alteracions del son

L’insomni pot ser un símptoma de l’esclerosi múltiple, per tractar-lo hi ha mesures farmacològiques i no farmacològiques

transtorns del son

Les dificultats per dormir i les alteracions del son són un símptoma freqüent de l’esclerosi múltiple. Es calcula que un 70% de les persones amb EM tenen alteracions en el son. Aquestes alteracions, que afecten també a d’altres malalties neurològiques, tenen conseqüències directes sobre la fatiga.

Quines són les causes de les alteracions del son? El tractament canviarà en funció de les causes que poden ser múltiples i es poden prendre mesures farmacològiques i no farmacològiques.

El divendres 8 de maig a les 11 del matí parlarem dels transtorns del son en una conferència informativa que podràs seguir on-line i que anirà a càrrec de la infermera i directora del Centre Neurorehabilitador de Reus, Cinta Zabay, i la fisioterapeuta Noemí Martínez.

Si tens preguntes o dubtes ens els pots enviar a fem@fem.es i els respondrem durant la conferència on-line.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd