A Reus, tornem a la piscina!

L’activitat aquàtica es farà al Reus Deportiu un cop a la setmana fins al mes de juny

piscina adaptada

El 5 d’octubre reprenem l’activitat aquàtica adaptada a Reus després de l’aturada de la covid-19. La represa s’emmarca en una tornada a la normalitat, després que fa uns dies també es reprengués el programa CaminEM.

Els beneficis de l’aigua

L’exercici físic en l’aigua pot aportar grans beneficis a les persones amb esclerosi múltiple a causa de les característiques d’aquesta. El medi aquàtic permet tenir un suport addicional per la columna i les extremitats debilitades, adoptar postures en alguns casos impossibles a terra, evitar l’augment de la temperatura corporal o d’esforços excessius, entre altres.

L’activitat aquàtica de Reus es fa en col·laboració amb el Reus Deportiu i s’allargarà fins al juny de 2022. En aquesta ocasió, el grup estarà format per 8 persones. L’activitat, que tindrà lloc tots els dijous de 10.10 h a 10.55 h, serà impartida per una persona tècnica del Reus Deportiu i supervisada des del servei de fisioteràpia del nostre centre de Reus que facilitarà les pautes necessàries per personalitzar el màxim possible el treball de cada participant.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!