Cant terapèutic al centre de la FEM a Reus

El cant terapèutic que s’ofereix al centre de la FEM a Reus té efectes positius sobre les habilitats de la parla, la veu i el llenguatge, entre d’altres

cant terapèutic per l'EM a Reus

El Centre Neurorehabilitador Mas Sabater de Reus ha iniciat dins els serveis de neurorehabilitació, que s’ofereixen a les persones amb esclerosi múltiple i altres malalties neurològiques per recuperar la qualitat de vida i l’autonomia, sessions de cant terapèutic CantEM. 

El cant terapèutic té efectes positius sobre les habilitats de la parla, la veu, el llenguatge i la comunicació. També té beneficis sobre múltiples funcions cognitives implícites en l’acte de cantar. Per exemple, l’atenció, la concentració i la memòria.

Els beneficis del cant terapèutic

Mitjançant activitats de cant coral, improvisació de lletres, i altres jocs cantats, aquestes sessions estimulem les capacitats neurolingüístiques. Així mateix, enforteixen el sistema respiratori i també alliberen endorfines.

Tot plegat, molt apropiat per algunes persones amb esclerosi múltiple a qui els símptomes de la malaltia afecten alguns aspectes de la comunicació com la veu, l’articulació o la funció lingüística, entre d’altres. El cant terapèutic permet abordar totes aquestes afectacions de manera més holística en les sessions de CantEM.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!