La Sirena renova el compromís per contractar persones amb discapacitat

La firma de congelats planifica accions que afecten a tota la companyia per normalitzar la diversitat

La Sirena renova el compromís per treballar la inclusió laboral de persones amb esclerosi múltiple i discapacitat. De fet, ja fa 8 anys que la firma de congelats col·labora amb la Fundació Esclerosi Múltiple fomentant la intermediació laboral, però a través del nou conveni, pretén anar més enllà en matèria de diversitat.

I és que perquè realment sigui possible una inclusió a l’empresa, s’han de començar a treballar altres àrees estratègiques que assegurin i fomentin un treball en equip coordinat i amb uns objectius ben definits. 

En el conveni es recull la necessitat de treballar la política inclusiva. En aquest sentit, defensa un canvi cultural intern, que comença amb el comitè de direcció i es va interioritzant també a la resta de departaments de la companyia. El conveni també recull les accions que es duran a terme durant el que queda del 2023 i sobretot 2024, per provocar un impacte positiu en la normalització de la diversitat. 

Durant la signatura del conveni que es va fer al Cemcat (Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya), Rosa Masriera, directora de la Fundació Esclerosi Múltiple, va explicar el procés d’atenció integral que reben les persones des que són diagnosticades d’esclerosi múltiple. Aquesta atenció varia en funció de les diferents necessitats que van tenint al llarg de la seva malaltia. Masriera va remarcar la importància que té per a les persones amb EM poder seguir treballant.

Xavier Lafitte, per la seva banda, va remarcar la necessitat de ser conscients i aprendre de la mà d’entitats com la FEM, a com des de les empreses es pot acompanyar a les persones amb discapacitat, perquè continuïn desenvolupant-se professionalment.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!