Vota per EMO com a una de les 100 iniciatives que ajuda a millorar la qualitat de vida

“La voz del paciente” dona 2.500 € a les 100 iniciatives més votades de tot l’Estat espanyol

Des d’ara i fins al 15 de maig, queda obert el període de votacions de la 4a edició de “La voz del paciente”, una acció solidària organitzada pels Laboratoris CINFA. La voz del paciente premia les iniciatives que ajudin a millorar la qualitat de vida dels pacients o dels seus familiars. Les 100 iniciatives en l’àmbit de l’Estat espanyol més votades rebran 2.500 €.

La Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) hi participa amb el projecte  “EMO, eina digital per a la gestió emocional de l’esclerosi múltiple”.

EMO és una plataforma web ideada per la psicòloga de la FEM, Dra. Sara Navarro, per ajudar a comprendre millor l’estat emocional de la persona amb esclerosi múltiple (EM). Aquesta plataforma proporciona estratègies i recursos per gestionar els símptomes psicològics de l’esclerosi múltiple. Es tracta d’una eina molt intuïtiva, que acompanya la persona en un moment determinat quan necessita ajut emocional. EMO, que en cap cas és un substitut de la figura del psicòleg, contribueix a l’estabilitat emocional necessària perquè la persona amb esclerosi múltiple pugui prendre les decisions relatives a la malaltia amb el seu equip sanitari.

Et demanem el vot per EMO i t’animem a difondre-ho entre els teus amics i familiars.

Com votar?

Clica l’enllaç. Et demanarà el teu telèfon mòbil. Introdueix-lo. Un cop votis, t’enviarà un SMS amb un codi al teu telèfon que hauràs d’incloure perquè es comptabilitzi el vot.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!