La poma solidària amb l’esclerosi múltiple, el 25 i 26 d’octubre

"Una Poma per la Vida" es podrà trobar als supermercats Bonpreu i Esclat

La Fundació Esclerosi Múltiple i Bonpreu i Esclat col·laboren junts per primer cop en l’organització de la 12a edició de la campanya solidària Una poma per la vida, una iniciativa que té com a objectiu sensibilitzar l’opinió pública respecte a l’esclerosi múltiple, una malaltia neurodegenerativa amb la que conviuen prop de 9.000 persones a Catalunya.

La campanya de la poma solidària es portarà a terme els propers 25 i 26 d’octubre als supermercats Bonpreu i Esclat. Com a novetat aquest any, les pomes solidàries provindran de les comarques de Lleida i de Girona, en una aposta pel producte de proximitat i de qualitat, que contribueix a protegir l’economia local i el medi ambient. A més, l’embolcall on anirà la poma solidària és de paper.

Una altra novetat de la campanya solidària respecte a edicions anteriors és que les pomes estan especialment pensades per regalar ja que inclouen quatre divertits missatges a triar:

Aquesta poma té cor i és per a tu.
 
Ets la pera… però et regalo una poma.
 
Havia pensat en regalar-te una cosa sana… i he descartat l’enciam.
La temptació no és la poma, ets tu!
 

D’aquesta manera, amb la compra de pomes solidàries, a banda de contribuir a una bona causa, també es promouen hàbits saludables. Diverses cares conegudes com el presentador de televisió Quim Masferrer, la periodista Xantal Llavina, l’actriu Lloll Bertran i el Mag Lari apadrinen aquest any la iniciativa.

Voluntaris d’arreu del territori català animaran a la gent a comprar i regalar pomes a 1,5€ als supermercats Bonpreu i Esclat. Com cada any, també es podran comprar pomes virtuals a la web de la Fundació Esclerosi Múltiple (unapomaperlavida.cat).

La recaptació de totes les pomes venudes es destinarà íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple, que treballarà per promoure iniciatives per acompanyar les persones amb EM des del moment del diagnòstic i oferir els serveis necessaris en funció de l’evolució de la malaltia: neurorehabilitació, intermediació laboral o suport psicològic.

2 comentaris

  1. jordi martinez monros ha dit:

    Faltan moltes poblacions paretsx exemple 08150

    1. fundacio esclerosi múltiple ha dit:

      Hola Jordi, en principi participen a la campanya tots els BonPreu i Esclat que tenen producte fresc. Des de BonPreu ens indiquen que són els de la llista. Moltes gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd