Ja tenim guanyadors del sorteig de Banyoles

Miquel Montes i Paula Torres, guanyadors del sorteig de dorsals de “FEM la volta”

Ja tenim les dues persones que han guanyat el sorteig de “FEM la volta” que es va celebrar al voltant de l’estany de Banyoles el passat 22 de setembre per l’esclerosi múltiple. “FEM la volta” és una iniciativa d’una persona amb esclerosi múltiple, Mercè Torres, i la seva família que ha mobilitzat la seva ciutat, Banyoles, per la malaltia. Per això tant l’any passat com aquest ha organitzat una volta per l’estany de Banyoles a benefici de l’esclerosi múltiple. Les persones que es van apuntar al “FEM la volta” d’aquest any entraven al sorteig de dos regals si s’inscrivien a la web amb el seu número de dorsal.

Els guanyadors han estat Miquel Montes, que ha guanyat una nit d’estada en un hotel -adaptat- en un indret de Catalunya o Andorra i sessió de spa per a dues persones, gentilesa de Claramar Travel i Paula Torres, guanyadora d’una capsa regal d’Experiències Úniques de Fent País gentilesa de Viatges Escalatour de Banyoles. Els dos guanyadors tenien els dorsals  286 i 20, respectivament.

Des de la Fundació Esclerosi Múltiple volem agrair la col·laboració a  tots els participants de “FEM la volta” i felicitem als dos guanyadors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd