Cèntims solidaris per l’EM a Caprabo

Fins el 27 de juliol, Caprabo dedica micro donatius solidaris a la FEM i l’Associació Catalana de Persones amb Malalties Neuromusculars

arrodoniment solidari

La firma de supermercats Caprabo destinarà des del 29 de juny i fins el 27 de juliol els micro donatius solidaris de la seva clientela que paga amb targeta bancària a la Fundació Esclerosi Múltiple i l’Associació Catalana de Persones amb Malalties Neuromusculars.

En el cas de la FEM, els fons recaptats amb el programa de cèntims solidaris es destinaran a l’atenció domiciliària per a persones amb EM. Aquest servei permet rebre a domicili alguns dels tractaments que s’ofereixen als centres neurorehabilitadors.

Latenció domiciliària s’adreça a persones que tenen esclerosi múltiple amb una discapacitat i que, per diverses raons, no poden traslladar-se als centres de la FEM. Un total de 20 professionals s’ocupen de donar servei a l’atenció domiciliària mitjançant el suport de metges, professionals del treball social i la neuropsicologia, fisioterapeutes, auxiliars de clínica, logopedes, terapeutes ocupacionals i infermeres.

L’any 2022, la FEM va oferir atenció domiciliària a prop d’un centenar de persones amb esclerosi múltiple.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!