L’Orbea Monegros en bicicleta per l’EM

Agna Egea té esclerosi múltiple des dels 15 anys. Integradora Social de professió és esportista amateur i correrà 117 quilòmetres en bicicleta a Sariñera -Osca- el 27 d’abril.

L’Agna coneix el repte perquè ja hi ha participat en altres edicions. Aquest cop, farà la prova de bicicleta de muntanya Orbea Monegros, que recorre 117 km per un dels paisatges més singulars de la geografia espanyola, el desert dels Monegros.

Aquesta prova ja fa 18 anys que se celebra i ha reunit a més de 70.000 ciclistes atrets, no només per la duresa i exigència personal, sinó també per la singularitat del paissatge de la zona.

L’esport una teràpia per l’esclerosi múltiple

“He trobat en la pràctica de l’esport el millor aliat per portar una vida saludable, mantenir-me en forma i superar els problemes físics i psicològics provocats per la malaltia”, explica l’Agna, que des de fa anys a través d’altres projectes solidaris recapta fons per l’esclerosi múltiple. Així ha pujat als cims més coneguts del territori com el Mulhacén, la Pica d’Estats, l’Aneto, el Pedraforca o el Bastiments…

“Faig esport des de ben petita i poder compaginar la meva professió com integradora social i la meva passió que és fer muntanyisme, ciclisme i córrer, per poder recaptar fons per la Fundació és fantàstic” afirma.

Si vols ajudar a l’Agna a complir un nou repte solidari clica l’enllaç

Ajuda a l’Agna

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!