‘La noche de Parrado’ a Lleida per l’esclerosi múltiple

El 6 d’octubre t’esperem a la Llotja

Víctor Parrado serà el protagonista de “La noche de Parrado” un xou amb humor amb el qual l’actor i monologuista omple l’escenari de riures i bones sensacions.

El xou dura 75 minuts durant els quals el monologuista ens explica la seva visió positiva i la filosofia de vida. Amant de la zumba, els “mojitos” i la bachata sensual assegura que un dia sense riure és un dia perdut.

Victor Parrado representarà “La noche de Parrado” el 6 d’octubre a les 6 de la tarda a la Llotja de Lleida en una sessió solidària per l’esclerosi múltiple. El preu de l’entrada és de 15€. Si vols pots comprar l’entrada a la Fundació Esclerosi Múltiple de Lleida -CAP,  Passeig Onze de Setembre 10, segona planta- i a la central agrícola Bovi -Carrer Pi i Margall 8 de Lleida. Igualment es poden adquirir entrades online a través del formulari inferior o a través d’atrapalo.com

Compra online

El preu de l’entrada és de 15 euros.  Si compres més d’una entrada escriu directament la quantitat on diu “import total” -o sigui 30€ si compres 2 entrades o 45€ si en compres 3. Podràs recollir les teves entrades a la Llotja mitja hora abans d’iniciar la sessió.

Compra les entrades online

(*) Camps obligatoris

Dades personals
El preu de l'entrada és de 15€

Amb la col·laboració de:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd