L’Esclerosi Múltiple és la malaltia neurodegenerativa més freqüent entre els 20 i els 40 anys

L’Esclerosi Múltiple és la malaltia neurodegenerativa més freqüent entre els 20 i els 40 anys i la segona causa de discapacitat entre joves als països desenvolupats.

A l’Estat espanyol, l’EM s’ha multiplicat per 2,5 en els darrers 20 anys. Es calcula que almenys un 70% de les persones diagnosticades són dones. Són conclusions de la LXVI Reunió anual de la Sociedad Española de Neurología.

A la trobada, s’aborden els avançaments en nous tractaments que arribaran properament a l’Estat espanyol com l’acetat de glatiramer, que permetrà passar de 7 injeccions a la setmana a 3 amb la mateixa efectivitat, seguretat i tolerància. Igualment, també s’ha destacat l’important paper de la ressonància magnètica a l’hora de diagnosticar la malaltia.

Enllaços

Més informació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd