Les oficines del SOC donaran a conèixer el programa Fem Digital Talent

Fem Digital Talent persegueix la reorientació professional tecnològica entre les dones amb discapacitat

La Fundacó Esclerosi Múltiple (FEM) s’ha adherit a la Xarxa d’Empreses amb Compromís (Xe@c) del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Aquesta aliança público- privada permetrà que les diferents oficines del SOC, puguin donar a conèixer a les dones amb discapacitat inscrites com a demandants d’ocupació, el nou programa Fem Digital Talent.  Aquest és un programa que impulsa la FEM i que persegueix la reorientació professional cap a les noves ocupacions digitals emergents de les dones amb discapacitat. D’aquesta manera es pretén treballar la bretxa de gènere que existeix avui en dia en un sector que es troba en creixement i necessita formar nou talent de manera urgent.

La Xarxa d’Empreses amb Compromís consisteix en una xarxa d’empreses amb seu a Catalunya que tenen la voluntat de millorar tant l’ocupabilitat de les persones com la competitivitat del teixit empresarial del territori. Són actuacions dirigides a persones en situació de desocupació amb la finalitat d’aportar-los coneixements sobre les empreses que millorin la seva ocupabilitat. Són espais on les empreses comparteixen amb persones que cerquen feina les bones pràctiques que desenvolupen.

 

 

2 comentaris

 1. Aina Gelpí Cornudella ha dit:

  Hola, sóc Aina Gelpí Cornudella. Sóc arquitecta titulada i estic estudiant un curs de Disseny Gràfic. M’agradaria vincular-me laboralment en l’àmbit del Disseny, ja que tinc aptituds.
  Actualment (desde octubre 2020) estic a l’atur.
  Tinc una discapacitat del 43%, però moltes ganes de tirar endavant!

  Agraïria que la Eva Escolano o algú vinculat em fés saber les oportunitats a les que puc accedir per a la recerca de feina.

  Moltes gràcies

  1. Fundació Esclerosi Múltiple ha dit:

   Bon dia Aina,
   Ens posem en contacte amb tu via email o telèfon , per poder mantenir una entrevista i analitzar conjuntament la teva situació.
   Salutacions,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd