Una esportista amb EM, campiona d’Europa de vela inclusiva

Aina Gelpí ha representat Catalunya navegant el Campionat d’Espanya i d’Europa de Vela Inclusiva en aigües del Mar Menor

Aina Gelpí, campiona de vela inclusiva

L’esportista catalana Aina Gelpí, que té EM, s’ha proclamat campiona d’Europa de la classe de vela inclusiva Hansa 303. Gelpí ha representat Catalunya navegant el Campionat d’Espanya i d’Europa de Vela Inclusiva en aigües del Mar Menor, Múrcia. La jove és una apassionada del mar i ha demostrat que lluitar amb esforç, motivació i valentia regala recompenses.

El campionat es va caracteritzar per les dures condicions meteorològiques. El vent suau va predominar i va variar contínuament la seva direcció. Això va provocar un camp de regates complicat al qual s’havia de fer front per a situar-se en les posicions capdavanteres. Segons ha explicat Gelpí, la fatiga tant física com psicològica és alta, però ha estat una “gran experiència i un plaer” poder navegar amb regatistes internacionals.

A partir d’ara, la intenció de l’esportista és seguir entrenant i competint en la vela inclusiva per guanyar les properes regates internacionals si aconsegueix el suport econòmic necessari per a fer-ho possible.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!