La FEM renova el compromís amb el programa Incorpora

El programa Incorpora de la Fundació la Caixa impulsa la integració laboral de les persones amb risc d’exclusió social

La directora executiva de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), Rosa Masriera, ha firmat la renovació del compromís de la Fundació amb el programa Incorpora de la Fundació la Caixa. La FEM va passar a formar part del programa Incorpora, que impulsa la integració laboral de les persones amb risc d’exclusió social, l’any 2009 i des de llavors fins ara el balanç és positiu.

Durant l’any 2020, la FEM a través d’aquest programa ha trobat ocupació a 64 persones amb esclerosi múltiple o discapacitat física. Els resultats són bons atesa la dificultat per integrar al mercat laboral les persones amb discapacitat i més durant la pandèmia.” Tot i la incertesa que ens ha acompanyat durant tots aquests mesos, les empreses que col.laboren amb nosaltres han volgut continuar apostant per la normalització, i la igualtat d’oportunitats, fet que ens fa sentir orgulloses de les aliances que anem teixint amb el mercat laboral” ha explicat Eva Navarro, responsable del servei d’integració laboral femtalent de la FEM.

Durant l’any la FEM ha donat les Beques femtalent, que impulsen el talent entre les persones que estudien, ha organitzat més de 25 tallers i cursos per a persones amb esclerosi múltiple i/o altres discapacitats físiques i ha atès 239 persones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd