La FEM organitza una formació al Grup Zurich

L’equip de Recursos Humans se sensibilitza sobre la discapacitat

Amb el títol “Integrant la diversitat funcional als nostres equips” la FEM ha organitzat una formació al Grup Zurich sobre com integrar les persones amb discapacitat als equips a través dels processos de selecció. La formació s’ha realitzat després que la FEM analitzés quines eren les necessitats de l’equip de selecció i de la resta de professionals de l’equip de recursos humans.

Durant la sessió es van abordar aspectes com si el personal del grup Zurich coneixia els diferents tipus de discapacitat. També es van tractar les adaptacions al lloc de treball que l’empresa pot facilitar. Entre altres, es va analitzar si la persona que fa una entrevista de feina per captar talent, es posiciona de la mateixa manera davant d’una candidatura d’una persona amb discapacitat. Igualment, es va analitzar si tenien prou arguments per defensar la candidatura d’una persona amb discapacitat davant d’un responsable o de direcció.

D’aquesta manera, l’equip va anar coneixent més a fons la discapacitat a la feina per anar guanyant confiança i aplicar els nous coneixements i la sensibilització en el dia a dia. La valoració de la jornada va ser molt positiva entre els assistents i responsables de Zurich. Els assistents van sortir molt motivats pel que fa a la importància de ser agents de canvi intern en la normalització de la discapacitat. Per part seva, les persones de la FEM que van impartir la formació van sortir contentes per haver contribuït a la sensibilització.

 

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!