La FEM organitza la cursa Mou-te per l’esclerosi múltiple

Les inscripcions de l’esdeveniment que tindrà lloc el 30 d’abril al Circuit de Barcelona-Catalunya ja estan obertes.

La 17a edició de la cursa per l’esclerosi múltiple que cada any se celebra al Circuit de Barcelona-Catalunya ja té data. Serà el 30 d’abril i les . Aquest any, a més de la cursa atlètica hi haurà també curses de bicicletes i de patins i per això s’ha canviat el nom i ha passa’t a anomenar-se Mou-te per l’esclerosi múltiple.
El Mou-te serà com cada any una festa solidària i familiar, que inclourà proves esportives així com àrea lúdica, food-trucks, i tallers de ioga i zumba, entre d’altres. L’objectiu és passar un dia al Circuit de Barcelona-Catalunya en família i que cada membre pugui fer alguna activitat, ja sigui esportiva o lúdica. Les curses començaran a partir de les 9.30 del matí. El mateix dia i al mateix Circuit es recolliran els dorsals i les samarretes de la cursa. En acabar la cursa, es donarà una bossa amb obsequis dels patrocinadors a cada participant. L’import-donatiu per inscriure’s a la cursa és de 12€ a partir de 16 anys i de 6€ fins a 15 anys en la inscripció anticipada, i de 16€ a partir de 16 anys i de 10€ fins a 15 anys el mateix dia de la cursa.
CURSES ATLÈTIQUES
Per primera vegada les curses de 5 i 10 km sortiran conjuntament. La cursa de 5 km farà una volta al Circuit mentre que la de 10 en farà dues.
  • 10 km. Inici de la cursa a les 9.30 h.
  • 5 km. Inici de la cursa a les 9.30 h.
  • Milla FEM. Inici de la cursa a les 10.45 h.
  • Minicursa infantil de 200 metres. Inici a les 11.10 h.
CURSES DE PATINS
  • 10 km. Inici a les 11.15 h.
  • Milla de patins. Inici a les 11.45 h.
CURSES DE BICICLETA
  • 20 km. Inici a les 12.15 h.
  • Cursa de bicis familiar 1 km. Inici a les 13.15 h.

Els actors David Janer, Abel Folk, Frank Capdet i Clara Moraleda, el marxista olímpic Jesús Ángel García Bragado i el periodista esportiu Francesc Latorre són els padrins d’aquesta edició de la cursa, organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple amb el suport tècnic del Club d’Atletisme Montornès, el Circuit de Barcelona-Catalunya i la Federació Catalana d’Atletisme. L’esdeveniment solidari té per objectiu sensibilitzar a la població sobre aquesta malaltia, que afecta actualment 7.000 persones a Catalunya.
Pots inscriure’t a la cursa a través d’ i consultar aquí el vídeo del Mou-te per l’esclerosi múltiple.
La FEM organitza la cursa Mou-te per l'esclerosi múltiple

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!