La FEM commemora el Dia Mundial de l’EM amb un concert a Barcelona el 23 de maig

El concert, dirigit per Gonçal Comelles i amb José Maria Fernández al violí, incorporarà també lectures de les cròniques de Ramon Muntaner, del qual aquest any es commemoren els 750 anys del seu naixement. L’acte solidari amb l’esclerosi múltiple se celebrarà el 23 de maig a dos quarts de vuit del vespre a la Basílica de Santa Maria del Pi de Barcelona dins el marc de concerts solidaris que presenta l’Orquestra Unesco Barcelona.

El preu de l’entrada és de 18 euros i es pot adquirir anticipadament contactant amb la Fundació Esclerosi Múltiple al 93 228 96 99 o bé per internet -cal marcar la data al calendari-. Les entrades també es podran comprar el mateix dia del concert. Els beneficis es destinaran a diferents programes d’esclerosi múltiple.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd