La Diputació de Tarragona col.labora amb el Centre Neurorehabilitador de Reus

La Diputació de Tarragona ha finançat amb 25.000 euros dos projectes per millorar la vida de les persones amb esclerosi múltiple

La Diputació de Tarragona ha finançat amb 25.000 euros dos projectes del Centre Neurorehabilitador de Reus per millorar la qualitat de vida de les persones amb esclerosi múltiple.

Un dels projectes se centra en l’atenció psicosocial, pel qual la Diputació ha donat un ajut d’11.709 €.  La subvenció s’emmarca en la convocatòria d’ajuts destinats a entitats i fundacions de caràcter social per a activitats socials de la demarcació de Tarragona.

L’objectiu general del projecte és potenciar i desenvolupar accions d’atenció i promoció de l’autonomia personal a persones amb esclerosi múltiple i el seu entorn proper a la demarcació de Tarragona. Es tracta d’aconseguir una millora de la seva qualitat de vida i benestar global.

El segon projecte del Centre Neurorehabilitador de Reus que ha rebut ajut de la Diputació de Tarragona és un programa d’educació sanitària per a persones amb esclerosi múltiple. Aquesta programa, que compta amb tallers i sessions informatives, ajuda a les persones amb EM a fomentar les seves capacitats i habilitats i ha rebut un ajut de 13.095 €. Gràcies a aquest programa l’adherència als tractaments tan farmacològics com neurorehabilitador és major, ja que es fomenta un espai de suport per aprendre a autogestionar la malaltia.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!