La convenció anual de Parés i Aubia solidària amb l’EM

Convenció per millorar la qualitat de vida solidària amb l’esclerosi múltiple

La convenció anual de Parés i Aubia Assessors d’Empresa de Valls se celebrarà el 9 de maig i serà solidària amb l’esclerosi múltiple. L’assessoria ha organitzat una activitat al centre Viding Tarragona per demostrar que el rendiment professional també es pot millorar a través d’hàbits relacionats amb la pràctica de l’esport, la nutrició i la salut.

Molts estudis científics ja han demostrat que estar millor físicament dispara el rendiment personal i professional. La inscripció a la convenció costa 10 euros que es destinaran íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple de Tarragona per aturar l’impacte de la malaltia. Des d’aquí el nostre agraïment a Parés i Aubia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd