Josep Lluís Layola aconsegueix la beca per participar a la Titan Desert

El somni d’aquest esportista amb esclerosi múltiple es fa realitat.

Josep Lluís Layola ha aconseguit la beca que ofereix GAES de 3.000 euros i que li permetrà complir el seu somni de participar a la Titan Desert, que enguany comença el 27 d’abril. La Titan Desert és una cursa en bicicleta de gairebé 800 quilòmetres que es fa a Marroc i que consta de 6 etapes durant les quals s’atravessen muntanyes i desert.

Layola pateix esclerosi múltiple però la malaltia no només no li impedeix fer esport sinó que Layola pensa que practicar esport li aporta beneficis en la salut física i mental. Fins ara, ja ha aconseguit les fites esportives que s’ha proposat. L’any passat va guanyar el sotscampionat d’Espanya de triatló amb distància sprint a Altafulla i va participar a la Challenge Barcelona-Maresme fent 180 km en bicicleta, corrent una marató i nedant 3,8 quilòmetres.

Després de tot això, Layola es va proposar el repte de la Titan Desert. Per obtenir la beca de GAES primer va haver d’aconseguir que el seu projecte convencés el públic que votava i estigués entre els 10 més valorats i després, que el jurat de GAES creiés en el seu projecte.

Layola està convençut que degut a l’espasticitat i la fatiga, que són alguns dels símptomes de l’esclerosi múltiple que pateix, i la calor, a les quals les persones amb EM, són molt sensibles, la Titan Desert és un bon repte. Es mostra molt content i molt il·lusionat amb la participació a la cursa. Ara, només el preocupa aconseguir una bicicleta per entrenar i disputar la prova i fer el seu somni realitat.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!