Jornada de sensibilització a Sabadell Seguros

Asier de la Iglesia participa en un webinar amb més de 100 persones i explica com afecta l’esclerosi múltiple a l’hora de treballar

Asier de la Iglesia

El 17 de juny vam organitzar un webinar per apropar la realitat de les persones amb esclerosi múltiple al personal de Sabadell Seguros (Grup Zurich i Banco Sabadell).

De la mà de l’exjugador de bàsquet de l’ACB, Asier de la Iglèsia, i davant de més de 100 persones, l’esportista, a qui van diagnosticar esclerosi múltiple fa vuit anys, va parlar dels símptomes de la malaltia, que passen desapercebuts en un entorn laboral.

Durant la conferència, de la Iglesia va explicar els primers símptomes que va tenir, adormiment i formigueig, i com de seguida el van diagnosticar. Des de llavors, no ha tingut cap altre brot però tot i això va poder explicar el que suposa no tenir sensibilitat i no notar quan et fan un petó o t’acaricien la cara.

La Fundació col·labora des de fa més de 5 anys amb Sabadell Seguros  per ajudar-la a desenvolupar polítiques inclusives i a sensibilitzar el seu personal sobre la discapacitat. Després del webinar, des de l’empresa van expressar el seu agraïment.”Tots hem aprés una mica avui. No havíem vist mai un nivell de comentaris tan elevat en un webinar. De veritat que ha agradat moltíssim” va assenyalar Raquel Marín López, customer strategy & innovation

El servei d’Intermediació Laboral de la Fundació Esclerosi Múltiple, té com a objectiu apropar la realitat de les persones amb esclerosi múltiple a l’entorn laboral i donar visibilitat als símptomes, ja que moltes vegades si es comparteixen amb l’empresa, es poden gestionar més facilment. Per això, és fonamental tenir un coneixement veraç de la realitat i fomentar una comunicació directa entre l’empresa i la persona amb EM.
 
 

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!