El sopar solidari de Cambrils més concorregut

El sopar solidari de Cambrils, que es va celebrar el divendres 12 d’abril, va ser el més concorregut que s’ha celebrat mai fins ara. El sopar per l’esclerosi múltiple, que enguany arribava a la XIX edició, va aplegar 250 persones al restaurant l’Orangerie de la localitat.

El sopar solidari per l’esclerosi múltiple de Cambrils va ser un èxit. Hi van assistir més de 250 persones entre les quals l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, que va presidir l’acte, conjuntament amb la patrona de la Fundació, Teresa Campanera.

Carme Pascual del teatre La Teca va ser la conductora del sopar, al llarg del qual es van entregar peces de ceràmica a les empreses que han col·laborat amb la Fundació Esclerosi Múltiple durant l’últim any. Durant el sopar, 47 persones es van endur premis en forma de menús que havien cedit diferents restaurants. Igualment, els restaurants que van regalar menús van rebre també un obsequi: una cullera que havien pintat persones amb esclerosi múltiple que assisteixen al Centre Neurorehabilitador de la Fundació a Reus.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd