El sopar solidari de Cambrils més concorregut

El sopar solidari de Cambrils, que es va celebrar el divendres 12 d’abril, va ser el més concorregut que s’ha celebrat mai fins ara. El sopar per l’esclerosi múltiple, que enguany arribava a la XIX edició, va aplegar 250 persones al restaurant l’Orangerie de la localitat.

El sopar solidari per l’esclerosi múltiple de Cambrils va ser un èxit. Hi van assistir més de 250 persones entre les quals l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, que va presidir l’acte, conjuntament amb la patrona de la Fundació, Teresa Campanera.

Carme Pascual del teatre La Teca va ser la conductora del sopar, al llarg del qual es van entregar peces de ceràmica a les empreses que han col·laborat amb la Fundació Esclerosi Múltiple durant l’últim any. Durant el sopar, 47 persones es van endur premis en forma de menús que havien cedit diferents restaurants. Igualment, els restaurants que van regalar menús van rebre també un obsequi: una cullera que havien pintat persones amb esclerosi múltiple que assisteixen al Centre Neurorehabilitador de la Fundació a Reus.

 

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!