Creua Catalunya per lluitar contra l’EM

Neus Benítez, que va recórrer a peu els 725 km que separen Portbou d’Ulldecona amb l’ajuda de guies i voluntaris, dona per tancat el repte que ha recaptat 3.203€ 

Neus Benítez, la jove de 25 anys amb esclerosi múltiple i amb només un 10% de visió, que al setembre va iniciar el repte esportiu “Un camí x l’EM” ha recaptat un total de 3.203 € per a la malaltia.

La seva iniciativa la va dur a recórrer Catalunya de punta a punta. L’objectiu del repte era fer visible i sensibilitzar la societat sobre una malaltia com l’Esclerosi Múltiple Primària Progressiva (EMPP) i la jove va comptar amb el suport de la Fundació Esclerosi Múltiple, Esclerosis Múltiple España (EME) i el patrocini de Sanofi-Genzyme per aconseguir aquest ambiciós repte, que la va dur a recórrer 725 quilòmetres. Encara que el repte va finalitzar  l’octubre passat, el termini per realitzar donacions s’ha allargat fins fa poc, quan s’ha tancat amb 3.203 €. Els fons recaptats es destinaran a la recerca i als serveis per a persones amb esclerosi múltiple primària progressiva.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!

Cistella
  • No hi ha productes a la cistella.