Caragolada per l’EM

Si ets de Lleida i aquesta setmana compres caragols a Tudela Fruits o Caragols Almacelles estaràs contribuint a la lluita contra l’EM

Caragolada solidària a Lleida

Tudela Fruits i Caragols Almacelles promouen la iniciativa #FEMCaragolada, una caragolada solidària que tindrà lloc el divendres 1 de maig a Lleida, quan els dos establiments donaran els beneficis de la venda dels caragols a la Fundació Esclerosi Múltiple i concretament al programa de suport emocional de les persones amb esclerosi múltiple durant el confinament. 

Com puc participar a la caragolada? 

Fes la teva comanda trucant al 973 300 290 o al 647 213 364 i encarrega els caragols.

Les comandes de caragols poden realitzar-se durant tota aquesta setmana i amb dues opcions diferents: la compra de caragols per cuinar a casa o bé cuinats a la Gormanda.

L’1 de maig es podran anar a recollir les comandes (de 12 h. a 15 h. c/ Segrià, 34 de Lleida). A més, s’ofereix la possibilitat de fer l’entrega a domicili per a les persones de Lleida que no es puguin desplaçar fins als seus establiments.

En qualsevol dels dos casos, encarregant els caragols per l’1 de maig estàs col·laborant amb la Fundació Esclerosi Múltiple

L’acció promou el comerç local i de barri juntament amb el suport al producte de proximitat, i, paral·lelament, ofereix una iniciativa diferent per aquests dies que les persones no es poden moure de casa.

A la demarcació de Lleida hi ha més de 600 persones amb esclerosi múltiple i 9.000 a tota Catalunya. Aquestes persones viuen sovint amb la por del contagi del covid-19 pel fet d’anar als hospitals a recollir la medicació o bé als hospitals de dia perquè els hi administrin. D’altra banda, les persones amb EM s’enfronten a un doble aïllament ja que, per minimitzar el risc de contagi, també han d’evitar el contacte amb cuidadors o familiars.

Aquesta situació afecta directament l’estat de salut físic i mental de les persones que conviuen amb l’EM, per la falta de mobilitat i l’aïllament total, que pot augmentar la sensació d’ansietat o agreujar situacions de depressió. D’aquí la necessitat que segueixin rebent atenció neuroreahabilitadora i psicològica.

La Fundació ja ha fet a Lleida  més de 500 seguiments telefònics i 50 sessions de formació grupals. A Catalunya, aquestes xifres són de 1.500 seguiments i més de 100 sessions de formació.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!