bonÀrea fa l’arrodoniment solidari per l’EM

Arrodoniment solidari bona area

La cadena bonÀrea ha començat a fer l’arrodoniment solidari pel tractament neurorehabilitador de les persones amb esclerosi múltiple. La cadena catalana ha optat per solidaritzar-se amb les persones que tenen aquesta malaltia neurològica en una campanya que va començar fa uns dies,  pel Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple.

Què és l’arrodoniment solidari?

És una campanya que permet arrodonir el preu final de la compra i col·laborar amb una causa social. L’arrodoniment és d’un màxim de 50 cèntims i s’aplica a les compres que es paguen amb targeta de crèdit. Actualment moltes empreses, com Bon Preu-Esclat o la cadena Viena,  ja l’estan aplicant. Ara, bonÀrea s’hi suma i demostra així el seu compromís social amb la Fundació Esclerosi Múltiple. 

El grup bonÀrea té botigues a diferents punts de l’Estat espanyol com el País Valencià, Aragó o Madrid i les diferents associacions de pacients rebran l’arrodoniment.  Des de la Fundació Esclerosi Múltiple agraïm l’esforç de bonÀrea i els seus clients.

4 comentaris

 1. Begonya Matesanz Torrent ha dit:

  Em sembla una molt bona iniciativa!!

 2. Lidia Crespo Clavell ha dit:

  Moltes gracies BON AREA.

 3. Núria Trullàs Gómez ha dit:

  Moltes gràcies per vostre ajuda. Molt bona iniciativa.

 4. Cris Quindós ha dit:

  Amb petites quantitats s’aconsegueixen grans coses. GRÀCIES!
  Per cert, l’altre dia em van comentar que només es fa l’arrodoniment a compres superiors als 20€.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd