bonÀrea fa l’arrodoniment solidari per l’EM

Arrodoniment solidari bona area

La cadena bonÀrea ha començat a fer l’arrodoniment solidari pel tractament neurorehabilitador de les persones amb esclerosi múltiple. La cadena catalana ha optat per solidaritzar-se amb les persones que tenen aquesta malaltia neurològica en una campanya que va començar fa uns dies,  pel Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple, i que s’allargarà fins a mitjans de  juliol, coincidint amb el Mulla’t.

Què és l’arrodoniment solidari?

És una campanya que permet arrodonir el preu final de la compra i col·laborar amb una causa social. L’arrodoniment és d’un màxim de 50 cèntims i s’aplica a les compres que es paguen amb targeta de crèdit. Actualment moltes empreses, com Bon Preu-Esclat o la cadena Viena,  ja l’estan aplicant. Ara, bonÀrea s’hi suma i demostra així el seu compromís social amb la Fundació Esclerosi Múltiple. 

El grup bonÀrea té botigues a diferents punts de l’Estat espanyol com el País Valencià, Aragó o Madrid i les diferents associacions de pacients rebran l’arrodoniment.  Des de la Fundació Esclerosi Múltiple agraïm l’esforç de bonÀrea i els seus clients.

3 comentaris

  1. Begonya Matesanz Torrent ha dit:

    Em sembla una molt bona iniciativa!!

  2. Lidia Crespo Clavell ha dit:

    Moltes gracies BON AREA.

  3. Núria Trullàs Gómez ha dit:

    Moltes gràcies per vostre ajuda. Molt bona iniciativa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *