Arrodoniment solidari per l’EM

Clients de bonÀrea donen més de 61.000€ per a les persones amb esclerosi múltiple

La firma bonÀrea ha fet entrega d’un xec valorat en 61.100€ al conjunt d’entitats que col·laboren per millorar la qualitat de vida de les persones amb esclerosi múltiple. 

Es tracta de l’import total recaptat pels 266.959 clients de bonÀrea a través de l’arrodoniment solidari de Worldcoo, la nova eina de recaptació que permet fer micro-donacions cada vegada que s’utilitza la targeta de crèdit/dèbit a establiments comercials.

A través d’aquesta campanya, els clients de bonÀrea han tingut ocasió de donar suport a persones amb esclerosi múltiple. L’import íntegre recaptat contribuirà a que les persones amb EM puguin participar a teràpies i sessions de neurorehabilitació per frenar l‘impacte de la malaltia i garantir la seva autonomia personal.

El projecte es durà a terme a través de les diferents organitzacions que treballen per a persones amb esclerosi múltiple a cada zona on bonÀrea té establiments, com ara la Fundació Esclerosi Múltiple a Catalunya, la Fundació Aragonesa de EM, EM Navarra, la Fundación Esclerosis Múltiple Madrid, la Asociación de la Comunidad Valenciana de EM i la Asociación Riojana de EM.

L’acte d’entrega del xec s’ha celebrat a l’establiment comercial que més recaptacions ha obtingut. L’establiment està situat a Reus, a la carretera de Riudoms.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd