1a Jornada d’Esport Inclusiu a Reus

La ciutat celebra una jornada en què ofereix l’oportunitat de conèixer modalitats esportives inclusives

Jornada esportiva inclusiva Reus
Jornada d'Esport inclusiu a Reus

El divendres 20 d’octubre a la tarda Reus va celebrar una jornada dedicada a l’esport adaptat. L’objectiu era oferir a la població l’oportunitat de conèixer, provar i gaudir diferents modalitats esportives inclusives. També millorar la qualitat de vida i benestar de les persones amb discapacitat a través de l’activitat esportiva i les relacions socials. Amb el lema ‘Reus es mou per l’esport‘, aquesta mostra va tenir lloc a la plaça de la Llibertat.

Durant la jornada, es va poder practicar bàsquet amb cadira de rodes, organitzat pel Club Esportiu Costa Daurada; toc bol (adaptació del bàsquet), organitzat pel Taller Baix Camp; boccia (semblant a la petanca), organitzat per Bellisens / Villablanca; zumba i Pilates, organitzat per Down Tarragona i la Fundació Esclerosi Múltiple; handbike, organitzat per la Lliga d’Afectats Reumatològics i Discapacitats; hoquei, organitzat per l’Associació Supera’t i atletisme a cegues, organitzat per l’ONCE i el Club Esportiu Alba.

Les persones participants van rebre una targeta que havien de completar amb segells de les diferents estacions esportives. Un cop completada donava dret a rebre un obsequi com a reconeixement per la seva participació.

Col·laboració d’administració i entitats

La primera jornada esport inclusiu és fruit de la col·laboració entre les regidories de Benestar i de Salut i Esports de l’Ajuntament de Reus, juntament amb Reus Esport i Lleure, la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física, a més de diverses entitats que formen part del Consell Municipal de la Discapacitat. D’altra banda, les entitats participants van informar sobre la seva feina i els serveis que ofereixen a diversos col·lectius de persones amb diferents capacitats.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!