Un any en xifres

Consulta la memòria del 2019 amb totes les accions empreses durant l’any

Durant el 2019 vam treballar per donar resposta a les inquietuds i preferències de les persones amb esclerosi múltiple (EM), en l’abordatge integral de la malaltia i en l’ampliació de la nostra cartera de serveis.  Al llarg de l’any vam posar l’accent sobre un aspecte que es veu poc i que són els símptomes invisibles, que tot i no notar-se afecten considerablement a la qualitat de vida de les persones amb EM.

Durant el 2019 vam atendre als centres neurorehabilitadors més de 800 persones i 97 més dins del servei d’atenció domiciliària, vam gestionar més de 100 ofertes laborals per a persones amb esclerosi múltiple i/o altres discapacitats físiques i vam organitzar 93 tallers i cursos per millorar les competències laborals. Són algunes de les xifres que trobaràs dins la memòria i que expliquen la importància de les associacions de pacients com la FEM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd